Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Aztek2201: to nie jest zwierzątko tylko anthro. Równie dobrze mogłabym narysować Ci anthro krówkę, walnać jej dysk między rogi, dowalić parę elementów egipskich i powiedzieć "O, macie Hathor." Brzmi inaczej niby, prawda?
@Jaracz_Joint: Rozumiem, że dla niektórych odbiorców to może być niepokojąca praca, jednakże wiem, że są osoby, które potrafią narysować normalnego psa z genitaliami na wierzchu, dołączyć do tego ludzkie fetysze i trzepać grubą forsę. Nie popieram tego, piesek
@Tymian: przecież wiesz że stosunku do yiff-artów nie zmieniłem, zaglądam żeby znaleźć ładne obrazki ale ciągle widzę tylko pedalskie psy i nagie cycki dorysowane zwierzętom, jeszcze się nie nauczyłem że tu niczego ładnego nie znajdę.
@Dropthedrop: był kiedyś taki żart że ksiądz ochrzcił poganina, dał mu nowe imię, powiedział "jesteś już nowym człowiekiem i nazywasz się Piotr" i powiedział żeby nie jadł mięsa w piątek. puenta taka że w piątek
w piątek ten poganin upolował dzika i "ochrzcił go" mianem ryby bo "teraz dzik jest ryba"

@Aztek2201: Chciałbym przypomnieć że w średniowieczu Kościół uznał bobra za rybę żeby sobie rycerze mogli coś przegryżć bez grzechu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ddragon: dyspens udziela się i dzisiaj, każdy proboszcz może to zrobić np na pielgrzymce aby można było zjeść więcej treściwych rzeczy albo coś. jak dobrze wiesz podczas wypraw wojennych nie brano dużych zapasów bo łapano mięso biegające po lesie. może ta dyspensa dotyczyła takich wypraw? wiesz coś więcej?