Aktywne Wpisy
wykop +87
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +807
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
Myślałem że jestem atrakcyjny, ale zainstalowałem tindera kupiłem sobie pakiet i lajkowałem wszystkie i dostałem feedback taki że się załamałem. W-------m tindera, po co się wkurzać. Tindera zainstalowałem po tym jak dowiedziałem się że moja żona jest bezpłodna. Myślałem że może kogoś poznam, ale tam dziewczyny są jeszcze bardziej z-----e ode mnie i przy okazji uświadomiłem sobie że kocham moją żonę i chce być z nią, pomimo tej trudnej sytuacji. Ale nie mam teraz motywacji do życia, dla kogo mam pracować, bogacić się i żyć, skoro nikomu tego nie przekaże? W sumie zarabiam tyle że mógłbym mieć dwie kobity, wieść jakieś podwójne życie i ta druga dałaby mi dziecko, ale to chyba jeszcze bardziej chory pomysł.
Czasem jak wracam w nocy autem, to myślę że może by mnie walnął TIR albo odbić kierownicą i zaliczyć latarnie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net )
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
U nas niestety taki cud nie nastanie, bo nie ma w ogóle jajników. Długo by tłumaczyć.
@Crisu
Może i egoistyczne, ale tu się ważą losy całego życia. Mam decydować o swoim życiu kierując się losem innych? W Boga wierze, ale do świetego mi daleko.
@no_i_w_ogle
Gdyby urodziło nam się chore dziecko to trudno. Dziecko
Co do dziecka to mniej więcej tak samo byłoby z surogatką - dalej byś mógł je wychować razem z żoną.
A co do tego, że się puściła - może ktoś wam zazdrości i dlatego rozsiewa takie plotki? Jak
Pogadaliśmy szczerze i okazało się że ta informacja jest prawdą. Motywuje to tym, że chciała się poczuć jak kobieta i poczuć się piękna i atrakcyjna. Najprawdopodobniej zakończymy to rozstaniem. Dopóki była "chora" ale wierna mogłem to przeżyć. Teraz okazało się że jest naprawdę