Wpis z mikrobloga

Zawsze mnie dziwi, czemu kobiety idą na zakupy odwalone jak stróż w Boże Ciało? Mówię o zakupach w centrach handlowych, gdzie powierzchnia jest duża więc czasami trzeba się sporo nachodzic. A niektóre chodzą w krótkich kiecuszkach, SZPILKACH, generalnie mocno niewygodny strój jak na zakupy. Nie wiem, może ją jestem jakaś inna, ale jak idę do jakiejś galerii handlowej, to zawsze płaskie buty i wygodne ciuszki, zeby się łatwo i szybko przebieralo. No ale może tylko ja chodzę na generalne zakupy i kupuje wszystko na raz, żeby nie latać kilka razy, a one tylko do jednego sklepu sobie wchodzą. Weźcie mnie oswieccie.
#pytanie #rozowepaski #zakupy #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kote: zakładam, że duża część jest w galerii przy okazji :) też wolę jak mi wygodnie, ale chodzenie w szpilkach wcale nie musi być niewygodne :)
  • Odpowiedz
@vkzk: nie wyglądają, jakby były przy okazji, nie wiem, może się nie znam. Dla niektórych pewnie szpilki są wygodne, dla mnie nie :c
  • Odpowiedz
@kote: Szpilki na zakupach są dla mnie obowiązkowe. Noszę je na codzień, więc do szpilek dobieram odzież. Ubranie trochę inaczej się układa na ciele gdy mamy szpilki na nogach. Płaskie buty zakładam, gdy chcę kupić odzież sportową.
  • Odpowiedz
@alicemeow: kwestia butów i wyprofilowania, ja w części wyższych mogę śmigać, a mam jedne niższe, w których po przejściu 100m szybkim tempem czuje jakby mi ktoś igłę wbijal w srodstopie( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz