Aktywne Wpisy

Lewusx +686
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +95
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o

źródło: comment_LUehHbqkIa68OGFthdqlktLn21ShQUcn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To, że terroryzm, gwałty, pasożytowanie na socjalu i próba narzucenia swoich chorych ideologii nie nic wspólnego z tym co tam umieściłeś pod żółtym napisem.
Ma się to jak pięść do nosa.
XD o braniu odpowiedzialności za swoje życie pisze grupa, która twierdzi, że nie da się żyć bez socjalu.
A najlepsze jest wyrażenie ,,zrozumienie systemu ekonomicznego" na lewackim plakacie.
To tak jakby Hitler czy Stalin pisał o humanitaryzmie.
Weź taguj to jak człowiek #rakcontent
@Progresywista: Można pracować w przedszkolu i być pedofilem, być księdzem i nie wierzyć w Boga, być policjantem i popełniać przestępstwa, różne są przypadki na świecie.
Co ekonomia mówi o wpływie wysokiego obciążenia podatkowego przedsiębiorców na gospodarkę?
Zresztą, to ty postawiłeś tezę, że "lewaki" nie mają prawa znać się na
@Progresywista: Nie ma korelacji? Czyli krzywa Laffera już nie obowiązuje? Jeśli nie ma korelacji to zapewne podatek wynoszący 99% też nie będzie miał wpływu na przedsiębiorstwa?
Dodatkowo co udowadniają kraje nordyckie? Że fajnie jest mieć wysoki wskaźnik wolności gospodarczej i przyjazne przedsiębiorczości wszystkie czynniki które go
Komentarz usunięty przez autora
Krzywa Laffera nie odnosi się do konkurencyjności czy nawet produkcyjności. Jest to model pokazujący TEORETYCZNĄ zależność między stopą oprocentowania a wpływami do budżetu państwa. Na całej krzywej pewne są tylko dwa punkty czyli zerowe wpływy przy zerowym i 100% opodatkowaniu. W którym konkretnie punkcie znajduje