Aktywne Wpisy
kamil-tika +68
Zazwyczaj co sobote lece w miasto z ziomkami na jakies piwko itd. przez co sporo przesiaduje w roznych knajpach i mam jedno przemyslenie z tym zwiazane. Praktycznie co tydzien w kazdym lokalu obserwuje, ze jest minimum jedna lub dwie pary w skladzie murzyn + polka. To sie dzieje tydzien w tydzien jak ruszam w miasto i ide gdzies do knajpy a nie, ze raz na jakis czas cos takiego sie zdarza. Nigdy
plusem-wyklety +31
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
Zadzwonilem do nich ( 15 minut prob dodzwonienia się bo cały czas zajęte i w PIZZERI każą mi zostawić wiadomość na poczcie głosowej xD) to mi mówią że no tak już ktoś do nich dzwonił że dostał moją ale że skoro ja zacząłem jesc to już mój problem...
Zamawialem przez pyszne, jest szansa że zwrócą mi pieniądze czy oni też pewnie umyja ręce ?
Pizzeria gruby benek wyszynskiego Łódź.
#pizza #pyszne #pyszne.pl #lodz
@Maldo: To niby co, przyjechaliby po nią i zawieźli tamtej osobie? W kulki lecą i tyle.
uzyskałem odpowiedź "to co zrobimy z tą pizza to już nie pana interes"