Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +803
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
chemikorganik +60
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
Tytuł: Bastion
Autor: Stephen King
Gatunek: Fantastyka / sf
★★★★★★★★☆☆
No więc Bastion jest świetny. Myślałem, że przy takiej objętości z trudem będzie dało się przebrnąć przez kolejne rozdziały, ale ilość akcji zdecydowanie nie pozwala się wynudzić. Do tego, z tak "zużytego", mimo wszystko, tematu jak epidemia i walka dobra ze złem King stworzył naprawdę dobrą historię. Przedstawił masę bohaterów, zarówno "dobrym", jak i "złych", tak że nie da się nie sympatyzować z przynajmniej kilkoma z nich.
Zabrałem się za tę książkę, bo trafiłem na kilka opinii o niej pod tym tagiem, więc teraz kolej na moją - przeczytaj. : )
#bookmeter
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik