Aktywne Wpisy
Kearnage +999
zeszyt-w-kratke +45
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Jednocześnie przypominam, że trwa wcześniejsze rozdajo.
Do oddania tym razem mam:
2 zestawy od @forbot o których pisałem tutaj. W tym oryginalne Arduino Uno. Podstawy arduino. Podstawy elektroniki.
LED strip 5m na 12V z diodami WS2811 kupiony na aliexpress. Wersja IP67 30LED Per Meter.
50 diod RGB też z aliexpress
Zasady:
1. Rozdajo kończy się 48h od opublikowania tego posta.
2. Zwycięzcę losuję spośród komentujących. Piszcie do czego wykorzystacie te sprzęty w razie wygranej.
3. Jeden farciarz zgarnia wszystko.
4. Zielonki nie biorą udziału.
5. Napiszę tutaj kto wygrał i wyślę PW do zwycięzcy. Czekam max 24h na odpowiedź. Jeśli nie będzie odpowiedzi, to losuję kolejnego.
6. Przesyłka na mój koszt pocztą polską. Nie wysyłam za granicę.
Komentarz usunięty przez autora