Aktywne Wpisy
Imperator_Wladek +1769
XDDDDDDDDDDDDD
#tvpis
#tvpis
apaczacz +106
Nie mógłbym spojrzeć w lustro gdybym oddał głos na Lewicę, Konfederację i PiS.
Nie widzi mi się głosowanie na KO.
Nie mam na kogo głosować, a zagłosować chce.
Chyba zostanie mi Trzecia Droga.
Cieszył się nie będę, ale oddać głos muszę.
Takie chuopskie rozterki z troski o swój kraj
#wybory
Nie widzi mi się głosowanie na KO.
Nie mam na kogo głosować, a zagłosować chce.
Chyba zostanie mi Trzecia Droga.
Cieszył się nie będę, ale oddać głos muszę.
Takie chuopskie rozterki z troski o swój kraj
#wybory
#polityka #4konserwy #neuropa
@adi2131: mają na to 4 lata
@adi2131: 22,70zl/mc
@adi2131: 15zl/mc na jedno gospodarstwo domowe, i tych płacących dotychczas i tych kradnących
15 zł miesięcznie zapłacą nawet osoby, które nie mają telewizora. Czy to nie kradzież? Ta opłata powinna być zniesiona całkowicie. TV Trwam się potrafi utrzymać na rynku bez ściągania haraczu, TVN i Polsat też, a TVP nie potrafi?
Według ustawy z dniem 1 stycznia 2017 r. obniżce ulegną stawki VAT z 23% na 22%. Jeśli
@adi2131: nie oszukujmy się, XXI wiek a Ty mi imputujesz, że jak ktoś nie ma TV w domu to nie ma dostępu do mediów publicznych? no LOL wystarczy, że ma głupie radio w
@adi2131: Z tym internetem to chodziło mi bardziej, że masz dostęp do legalnych streamów tvp, w samochodzie masz radio - masz dostęp do polskiego radia, w każdym tel kom też masz radio itd a opłata
Podatek bankowy
Podatek obrotowy od handlu
Podatek Religi
Opłata audiowizualna
Wyższa akcyza na alkohol
Podniesienie opłaty paliwowej
Oto jakie podatki PiS planuje zlikwidować:
-
@wigilius
Właśnie to jest najbardziej nieuczciwe i zwyczajnie złodziejskie rozwiązanie.
- Płać haracz!
- Ale ja nie
- podatek obrotu od handlu (obietnica, i dobrze, ja się cieszę) jeszcze nei wprowadzili
- opłąta audiowizualna (jeszcze ni ewproadzili, obietnica, nie oszukali jak PO. Rozumeisz co to znaczy oszukać) (tu się nei cieszę)
- wyższa akcyza na alkohol. I tu mnie masz. NAprawdę mnie masz. Mogę
- podatek bankowy - ja się smucę. Moje "konto za 0" stało się obecnie kontem za 10 zł miesięcznie.
- podatek obrotu od handlu - ja się smucę. Ceny w sklepach pójdą w górę, ponieważ sklepy przerzucą to na klienta. Zawsze klient zapłaci.
- opłata audiowizualna - to jest dramat....
- wyższa akcyza na alkohol - to na pewno dla naszego dobra. Dramat....
- podniesienie opłaty paliwowej - wystarczy, że