Wpis z mikrobloga

@HCLB: jak założysz je i nie włączysz muzyki to i tak będziesz słyszał otoczenie tylko trochę przytłumione, ale jak włączysz muzykę nawet cicho to już faktycznie nic innego nie słyszysz.
  • Odpowiedz
@HCLB: a nie wiem, nie widziałem nigdy #!$%@?, w ogóle mało tego się sprzedaje na olx/allegro jeśli chcesz używane więc wątpię, że ktoś zadawałby sobie trud sprowadzania #!$%@? czegoś tak słabo chodliwego
  • Odpowiedz
  • 0
@lent: ok a jakosc dzeieku jest calkiem spoko? Bes wlaczone anc tez dobrze wygluszaja? Wolalbys bose czy tansze philipsy nc1? Jako sluchawki do miasta i pracy aby odciac sie od swiata
  • Odpowiedz
@HCLB: nie mam porównania, mam tylko qc25, tamtych innych nie widziałem. Swoje kupiłem do korzystania w domu- w czasie kiedy sąsiedzi robili remont za remontem, a ja potrzebowałem się skupić. Bez włączonego anc są bardzo przeciętne, jak słuchawki do 100 zł, ale bateria wystarcza na długo więc jeszcze nie zdarzyło mi się, że musiałem korzystać bez wygłuszania.
  • Odpowiedz
  • 0
@feuer: no wlasnie o tlumienie mega sie rozchodzi, w pracy czasem chce sie skupic albo w kawiarniach, niestety nie latam samolotami, ale sluchawki mam czesto do wygluszenia i musze odpalac muzyke aby nic innego nie slyszec
  • Odpowiedz
@HCLB: niska cena za nówkę, podejrzane warunki: płatność tylko payu (jakby bali sie podać swoje dane), wysyłka zza granicy i na stronie o mnie informacja o tym, że możesz zapłacić cło. Ja bym raczej się zastanowił 2 razy zanim bym u nich kupił.
  • Odpowiedz