Wpis z mikrobloga

Chciałem wstawić link do streamu Nets - Pelicans, ale to, co się tam dzieje, to nie jest dobra koszykówka.
W zamian macie Porzingisa, najwścieklejszego Łotysza w historii. Biedny Sasha, kolejny kumpel z drużyny go nie lubi, a nawet chce go zabić
:(
LINK

#nba #porzingod
  • 6
@parooow: przekonamy się w 4tej kwarcie, ogólnie u Pelicanów po sezonie powinni zostać jedynie Babbitt, Cunningham i Ajinca, ale będą płacić gruby hajs Asikowi przez następne kilka lat. #uwolnicbrew
A Nets są zupełnie beznadziejni.
@parooow: tak próbuję sobie kogoś dobrać z mock draftów do Pelsów, i jeśli będą mieli pick 5-8 to możliwe że zostanie im Jakob Poetl. W meczu go nie widziałem, ale z wideoanaliz wynika że nadałby im się. Dosyć dobry def, szybki center, nieźle techniczny (jak to Europejczyk). A Bostonowi może zostać Hield, razem z Thomasem byłaby kozacka ofensywa.
@appylan: Ja strasznie liczę, że Boston wyciągnie Ingrama, ale to wiadomo musi być pick TOP2, idealnie by pasował do systemu Stevensa, w głowie ma spokojniej i chyba lepiej ułożone niż Simmons, no i na tą pozycję w Bostonie kogoś trzeba. Co do Pels, nie sądzę by potrzebny był im C mając Davis'a chociaż no nie wiadomo co planują.
@parooow: @appylan: Bądźmy szczerzy Babbitt też powinien wylecieć. Dante i Ajinca powinni zostać, a Asika jakimś sposobem przehandlować, chociaż nie wiem kto go może chcieć. Do tego wszelkie kontuzje, bez nich Pels wcale nie byliby tak słabą drużyną, jeszcze jakby Monty został na stanowisku myślę, że byłoby o wiele lepiej. Holiday grał super sezon to samo Ryno, Davis na swoim poziomie, chociaż liczyłem na więcej. Pondexter miał wrócić w grudniu,