Aktywne Wpisy

Czemu to ostatnie pokolenie nie przykleja się przed domami polityków, bankierów czy celebrytów? Przecież utrudnianie już i tak trudnego życia przeciętnym zjadaczom chleba którzy o niczym nie decydują -jest bezsensowne.

njay +172
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz

Mam do wymiany:
AK-47 (StatTrak™) | Niebieski laminat
warty ok 10euro na tą chwile
do tego spoko stickery over 10euro.
oddam za fajny skin do M4A4 albo M4A1-S
wymiana 1:1
jak masz coś nieco droższego to mogę dorzucić jakieś drobne
feel free to send me an offer ( ͡° ͜ʖ ͡°)
inspect:
źródło: comment_95PTiS1587ZCY0u9hhZDe1TNRCn126Yw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora