Wpis z mikrobloga

@K_R_S: @dumnie: @Perfidny: @PIERWSZY_KOMENTARZ: byłem w wielkiej bojówce PROFI odkąd Drosed się zepsuł. 10 lat jadłem tylko jeden jedyny słuszny paszten Profi Firmowy albo Profi z papryką.
Niestety, to gówno które ostatnio zastałem w opakowaniu rozczarowało mnie totalnie i zmusiło do kolejnych poszukiwań pasztetu o smaku dzieciństwa jaki pamiętam gdy dziadek bił świnię.
Tak więc ze smutkiem i bólem w sercu, ale prawdą na ustach klikam "Prawda" (
Profi to prawilny pasztet, za to #!$%@?ć ten tradycyjny, niezjadliwy syf.


@PIERWSZY_KOMENTARZ: No chyba #!$%@? nie. Trzy pierwsze składniki (czyli po kolei pod względem zawartości):

woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt i gęsi 14%
@PIERWSZY_KOMENTARZ:

Profi to prawilny pasztet, za to #!$%@?ć ten tradycyjny, niezjadliwy syf.


Taa a Tortex to prawilny keczup. Na #!$%@? komu pomidory.

Najlepsza kanapeczka to taka z tym pasztetet, białym chlebkiem i maragarynką, co? No ale margarynka Delma, z MASŁEM