Aktywne Wpisy
kukold +64
Uporządkujmy fakty:
1. jakiś kacapski komandir stwierdza: Szojgu #!$%@?, wołam 25 tys najemników z czołgami i idziemy na Moskwę
2. Zajmują miasto wielkości wojewódzkiego w Polsce bez jednego wystrzału
3. Jadą dalej, zajmują kolejne duże miasto, są 300 km od Moskwy, zestrzeliwują jakieś śmigłowce bojowe
4. Zaczynają do nich dołączać lokalne oddziały armii rosyjskiej, ludzie na ulicach Rostowa skandują: Wagner, Wagner
5. BIałoruski rząd opozycyjny wzywa do obalenia Łukaszenki bo Rosja nie
1. jakiś kacapski komandir stwierdza: Szojgu #!$%@?, wołam 25 tys najemników z czołgami i idziemy na Moskwę
2. Zajmują miasto wielkości wojewódzkiego w Polsce bez jednego wystrzału
3. Jadą dalej, zajmują kolejne duże miasto, są 300 km od Moskwy, zestrzeliwują jakieś śmigłowce bojowe
4. Zaczynają do nich dołączać lokalne oddziały armii rosyjskiej, ludzie na ulicach Rostowa skandują: Wagner, Wagner
5. BIałoruski rząd opozycyjny wzywa do obalenia Łukaszenki bo Rosja nie
PoItergeist +2
#produkcjamuzyki #tworczoscwlasna #tworzeniemuzyki #chwalesie
@noisy: nigdy o tym nie słyszałem, więc trudno mi się wypowiedzieć czy to faktycznie działa i ma sens, ja osobiście polecam do wypromowania odnajdywanie youtuberów którzy się specjalizują tylko w puszczaniu utworów z danego gatunku i którzy mają dużo subskrybentów. Jeśli opublikują kawałek na swoim kanale to promo bywa bardzo dobre i ludzie potrafią mimo wszystko kupić utwory.
@Rzeeznik13: już
Świetna robota!
@Intelektualista: Bardzo możliwe :) Musiałbym sprawdzić w wolnym czasie.
@Benzy: Próbowałem zmniejszyć, jednak automatycznie gubiło się pod resztą instrumentów i mogłem równie dobrze w ogóle nie dawać, niestety miks nie jest
@sensi: no właśnie jeszcze nie działa. To nowy projekt, który ma bazować na technologiach opartych o kryptowaluty. Duża niezależność względem wszelkich innych usługodawców, którzy owszem.. sprzedają utwory.. ale pobierają bardzo dużą prowizje.