Wpis z mikrobloga

@EdekM: spoko, po ile taki chodzi?
dla odmiany ja wczoraj kupilem skode fabie xD tez pierwszy samochod. ale dla mnie priorytetem byl przede wszystkim niski koszt eksploatacji (tanie czesci, wacha)
  • Odpowiedz
@paziu: @alosiek: Wynegocjowałem 5300 i uważam, że za tę cenę nie ma nic lepszego. Żeby było śmieszniej rodzice mają fabię, którą też często jeździłem i lubię to autko, ale do mojej Saabinki nie ma startu. ;P
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: Do zrobienia przede wszystkim blacharka, ale to na zimę i tuleje z tyłu. Do tego opony do kupienia, niedługo olej i za jakieś ~0,5 roku tarcze z tyłu do wymiany.
  • Odpowiedz
@Tojtek: Droższe niż do golfa czy astry, ale myślę, że nie jest źle. Co do sumy, ciężko mi oszacować, nie wiem czy mój mechanik da radę wymienić te tuleje i czy nie wyjdzie coś jeszcze w praniu. Doliczyć można na pewno opony ~600zł.
@Stitch: Dzięki, doświadczenia trochę mam, jakieś 13k kilometrów przez 1,5 roku. Myślę, że nie najgorzej.
  • Odpowiedz
@Stitch: Dzięki bardzo, obiecałem poprzedniemu właścicielowi, że będę ostrożny więc nie mam teraz wyjścia, słowa muszę dotrzymać.
  • Odpowiedz
@EdekM: za krokodylka zawsze plus :)
Pamiętaj że saabowa społeczność się pozdrawia!
Plus warto ogarnąć saabo grupy na fejsie, bardzo pomocne chłopaki :)
  • Odpowiedz