Aktywne Wpisy
Poznałam chłopaka w #poznan nie #tinder Na pierwszą randkę zaprosił mnie na kawę. Było bardzo fajnie. Teraz znowu proponuje kawę. Nie chce na kawę chce na obiad. Mam mu powiedzieć wprost czy się obrazi i pomyśli że jestem roszczeniowa? Chciałabym żeby trochę bardziej się postarał. Jesteśmy dorośli #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem
XYZ91 +27
#famemma W 100% się zgadzam.
Tytuł: Pan Mercedes
Autor: Stephen King
Gatunek: kryminał(?)
★★★★★★☆☆☆☆
Całkiem przyjemny średniaczek. Czyta się całkiem nieźle, ale to tylko kolejna historia emerytowanego gliny, który musi rozwiązać jeszcze jedną, ostatnią sprawę. Jak we piątkowym filmowym hicie na polsacie. I jakość też podobna. Zagryźć popcornem, popić colą i można się zresetować między ambitniejszymi rzeczami., ale polecać to raczej nie ma czego.
#bookchallenge [3/24] #bookmeter
Wieśka drugi raz nie czytam, bo mi kuc wyrośnie, ale mam zamiar przeczytać to całem "nararere kumkum", czy jakże się tak jego druga seria nazywa(
o #!$%@? XD
też zrzuty robiłem co książkę ale teraz czekam i jak mi się zachce, to podsumuje. A na razie mi się nie chce (9/30 dziś leci). Nadrabiam za kwiecień, maj, czerwiec, gdzie pewnie łyknę ale podręcznik od fizyki (i to nie repetytorium do masrury)( ͡° ʖ̯ ͡°)