Aktywne Wpisy

adisoniusz +217
ROZDAJO 100PLN
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
źródło: image
Pobierz
zibizz1 +121
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
źródło: parkowanie
Pobierz

- Anon, ta twoja nowa dyrektorka to ładna jest?
- Z twarzy tak średnio, ale ma ładną figurę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Hurr chcesz powiedzieć, że jestem GRUBA durr?
I strzeliła focha xD
No w------o mi kory xD
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #rozowepaski #truestory
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Więc to chyba nie idiotyzm tylko po prostu ich żelazna logika...
W zaleznosci od dziewczyny albo jej humoru mówi sie, ze albo niesamowicie ładna zeby sie podroczyc i jak dziewczyna nie ma kija w dupie, a jak
W sumie jak to powiedziałem to podświadomie czułem że będzie inba... Oczywiście po chwili było już wszystko ok, bo wie doskonale że tak nie myślę (w sensie że jest gruba), ale widocznie kobieca reakcja musiała być zachowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Taki z Ciebie anon jak z koziej pupy łopata.