Wpis z mikrobloga

zajebisty upgarde systemu #lumia930 !!! windows 10 wyje#@% mi kontakty, album ze zdjeciami niby jest ale sie nie odpala, wszystko na ekranie porozpierniczane! #bojowkawindowsphone tu nie ma, o co walczyc, te telefony od poczatku do końca to jakas porażka. oddaje i biere Iphone 6. nigdy więcej !!!!! #feels
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sihill_pl: mam kopie i co z tego, dlaczego mam sie z tym meczyc ??? nie nawidze tego telefonu, mam teraz połowe menu po angielsku i polowe po polsku! szajs szajs i jeszcze raz szajs, never again!
  • Odpowiedz
@vanda_el: plujesz się o coś, co na każdym ARMie może wystąpić w sumie, bo nie miałaś danych w chmurze.
No to czekam, aż zaczniesz narzekać na aktualizację ajfonów, bo tam też błędy występują
  • Odpowiedz
miałam (nadal mam 4s) Iphone i przy update'ach takich akcji nie było. Nokia to po prostu pomyłka w moim wypadku. Lepsza niż Szajsung ale jednak pomyłka i nie o samą aktualizację mi chodzi, to był tylko gwóźdź do trumny.
  • Odpowiedz
@vanda_el: po zrobieniu update do 10, zrob hard reset do ustawien fabrycznych i odzyskaj z kopii zapasowej ustawienia zrobione przed aktualizacja. Zrobilem tak wczoraj i wszystko smiga bez problemu, a tez na poczatku zniknely mi kontakty itd.
  • Odpowiedz
@vanda_el: Właśnie pisze z 930 i aktualizacja przebiegła bardzo sprawnie i wszystkie dane z przed aktualizacji znalazły się na W10. A sam system działa bardzo sprawnie
  • Odpowiedz