Wpis z mikrobloga

Czy na każdym serwerze od #minecraft musi być tak beznadziejnie? Człowiek po pracy, z wieczora chce sobie pograć, trochę odpocząć od dzieciaków, nie wkurzać się na cziterów z CSGO, czy WoTa. Chce sobie po prostu z innymi ludźmi potworzyć coś fajnego. Człowiek zadowolony, buduje sobie, a tu jeb. Serwer down, czas zmarnowany, pieniądze zmarnowane, bo ktoś coś komuś. Ej Wy ludzie macie ile lat? 10? 15?

Projekt w ogóle wróci?

#mirkocraft
  • 22
@Igrekpl: Ja nie do tej grupy nie należę. Może i piksele, ale w tę grę grają też ludzie starsi, którzy lubią zdziałać sobie coś kreatywnie i nie mają ochoty bawić się w jakieś fochy. I nie, nie postawię swojego serwera bo po pierwsze się na tym nie znam, nie mam czasu na takie pierdoły - zainwestowałam, bo chciałam wrócić sobie do MC.
Ot, wydawałoby się, że gra nie na fragi, nie
@Mikoma: Czytałam właśnie o powrocie. Pytanie czy to będzie serio coś porządnego, czy tak jak większość serwerów na których byłam. Na początku zaangażowanie a później, no wiadomo jak to się kończy... Foszki, obrażanie, griefing, koniec działaności serwera.
@rekt, @Mikoma: Pamiętam ten serwer. Grało się chyba nawet. Ehhh, fajnie by było jakby był porządny projekt. Serio nie chce mi się zaczynać kolejny raz budowania. Na początku jest fajnie, ale jak masz to zaczynać 10 razy to się odechciewa. Niby mogę zagrać na singlu, ale po pewnym czasie ma się dość. Jednak między ludźmi jest lepiej. ;-)
@Mikoma: A to widzisz. Na craftsite też zaglądałam. Widocznie pomyliły mi się miejsca. No zobaczymy. Mam nadzieję, że serio powstanie dobre miejsce, gdzie zostanę na dłużej. Bo dzisiaj wieczorem miałam flow na MC, a tu kupa wyszła. Smutno mi z tego powodu.( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Mikoma: Przepraszam, że wołam tutaj, ale masz zablokowany priv. Masz może jakieś przecieki z forum jak ma wyglądać serwer na mycraft.pl? Jakie założenia itp? Jestem bardzo ciekawa.