Aktywne Wpisy
AIicja +2
Weźcie mi powiedzcie bo już nie mogę #!$%@?:(
Chciałam się nauczyć pisać bezwzrokowo, bo normalnie piszę jak lamerka wskazującymi przede wszystkim, ale są różne mapy ułożenia palców w różnych kursach, no i nie mogę już nie rozumiem po co ludzie tak to skomplikowali
https://agilefingers.com/pl/artykuly/bezwzrokowe-pisanie-ulozenie-palcow
no i tu jest wytlumaczone ze to czy tamto, ale ktore mam wybrac, chce sie nauczyc normalnie pisac a nie ze ktos uznal ze tak bedzie lepiej to
Chciałam się nauczyć pisać bezwzrokowo, bo normalnie piszę jak lamerka wskazującymi przede wszystkim, ale są różne mapy ułożenia palców w różnych kursach, no i nie mogę już nie rozumiem po co ludzie tak to skomplikowali
https://agilefingers.com/pl/artykuly/bezwzrokowe-pisanie-ulozenie-palcow
no i tu jest wytlumaczone ze to czy tamto, ale ktore mam wybrac, chce sie nauczyc normalnie pisac a nie ze ktos uznal ze tak bedzie lepiej to
Który układ ułożenia palców jest poprawny przy pisaniu bezwzrokowym?
- 1 67.6% (23)
- 2 32.4% (11)
dziadeq +152
2. Załatwił Polsce miliardy dotacji.
3. Po orlikach biegały wesołe dzieci z darmowym kursem nauki języka niemieckiego.
4. Na ulicach i nowych autostradach porastała zielona, czysta trawa.
5. Rządził twardą, sprawną ręką tak w domu, jak i w Polsce.
6. Potrafił ważyć słowa, był dowcipny, subtelny, wychodził do ludzi, bo korona mu z głowy nie spadnie.
A co robią Polacy? Gardzą nim. Naród do dziś na niego pluje, zmieszali z błotem tak wielkiego człowieka. Donald Tusk jest prawdziwym, odważnym bohaterem Polski. Niestety, wygnany przez niepiśmienne społeczeństwo, został zastąpiony Matką Boską.
#neuropa #4konserwy #tusk #ankieta
Co sądzisz o panu Donaldzie Tusku?
Komentarz usunięty przez autora
... ale co mu trzeba przyznać, to to, że politykiem jest wybitnym. Założył Platformę jako jeden z trzech - po kilku latach został sam. Póki był w Polsce wygrywał wszystkie wybory, potem przytomnie #!$%@?ł na zajebistą posadkę do UE. Polityk 10/10
@le_waq: tu akurat pojechałeś, posada pseudo-szefa Europy to ucieczka? Raczej awans. Niestety, zostawił PO z Kopaczową, co jest porażką okropną, dla swoich osobistych latyfundiów zostawił Polskę (nie wierzę, że to piszę). Niestety zamiast beznadziejnej PO, mamy rakotwórczy PiS,