Aktywne Wpisy
szcz33pan +1701
dziś podany był odczyt inflacji wg GUS Za maj:
2,5% r/r
0,1% m/m
10 dni temu RPP obradowała i pozostawiła stopy procentowe na niezmienionym poziomie - 5,75%
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia 2022, a potem jakoś to poszło i zacząłem go brać co pół roku aby aktualizować dla mireczków indeks kebaba. To
2,5% r/r
0,1% m/m
10 dni temu RPP obradowała i pozostawiła stopy procentowe na niezmienionym poziomie - 5,75%
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia 2022, a potem jakoś to poszło i zacząłem go brać co pół roku aby aktualizować dla mireczków indeks kebaba. To
7609 +971
potrzebuję tabletek na głowę żeby dawały takie efekty:
-antyprokrastynacja
-możliwość robienia rzeczy jakie chcę i planuję np.praca albo mycie zębów
-brak/zmniejszenie wysiłku psychicznego i fizycznego
-zostanie milionerem (mam plan tylko nie mam sił by wykonać)
-pamiętanie o zadaniach jakie mam wykonać a nie zapominanie
itd
próbowałem już kilku ale wszystkie okazały się oszustwem oświęcimskim. potrzebuję prawdziwych tabletek działających. mam pieniądze. co proponujecie i dlaczego?
nie ma znaczenia czy są lekami czy narkotykami, czy legalne czy nie, czy dostepne w polsce czy nie. MAJĄ DZIAŁAĆ, a ja sobie załatwię choćbym miał na marsa pojechać i włamać się do apteki wojtyły
#nootropy #narkotyki #pytanie #noopept #narkotykizawszespoko #kiciochpyta #zdrowie #medycyna #dopingmozgu #petardy
@mynameis60: jest na mojej liście, będę testował wkrótce. ale obawiam się że to oszustwo placebo, coś jak mocna kawa (a kawa to oszustwo).
@paczczczacz: a dlaczego ci debile robią te swoje głupie żarty?
@pavlusiek: wszczykiwałem już etylofenidat, a to podobne chyba. i byłem bardzo niezadowolony więc chyba nie ma sensu tego próbować?
@LOLWTF: a jaki efekt jest z kawy? nie zauważyłem efektów
@Jake_921: próbowałem zamienniki jednego i drugiego. i #!$%@? efekty, głównie skutki uboczne intensywne
@pavlusiek: w jaki sposób? są jakieś tabletki do pracy nad sobą?
Komentarz usunięty przez autora