Wpis z mikrobloga

@praetorian852: Znacznie mniej wygodne, szybsze zużywanie się baterii w telefonie i jakość takich słuchawek jest znaaacznie niższa w tej samej cenie do zwykłych. Więc słaba alternatywa.
  • Odpowiedz
@Loloman: możesz zawsze dokupic sobie powerbank i nosić na plecach, czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a co do jakości to nie potrafię ocenić, dla mnie słuchawki BT wygrywają w kategorii ergonomii.
  • Odpowiedz
@praetorian852: Jednak wolę jakość muzyki niż ergonomię. Zresztą odkąd stosuje 10cm przedłużki to wymieniam je raz na rok/pół roku i tylko one mi się psują a kosztują kilka zł. Więc nie boję się o słuchawki i kabelek że go uszkodzę, mam super jakość muzyki i ogólnie dźwięku, a cenowo też wypada to nieźle.
Tak czy siak raczej słuchawki BT to do rozmów, nie muzyki. Oczywiście jak komuś aż tak nie
  • Odpowiedz
Trzeba być podludziem, aby męczyć się na słuchawkach które przerywają :/
Tego samego dnia po prostu kupiłbym nowe działające słuchawki.
No ale widzę po ilości plusów, że inni wola się katować :/
  • Odpowiedz
@Handballplayer: Polecam shure seria SE, 215 są do dostania za 300zł i mamy odpinany kabel. 2 rok już mam, same monitorki grają perfekcyjnie, a jak raz na kilka miesięcy się kabel popsuje to chiny i kabel za 30-40zł (bo oryginalny jest za 200zł xD a różnica żadna)
  • Odpowiedz
przewaznie wystarczy lutownica i wtyk i jak zrobisz to poprawnie to do konca zycia bedziesz mial te sluchawki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@IsraelKilman: No to chyba mozna tak zrobić jak przerwanie kabla jest przy wtyku minijack.
No bo jak chcesz naprawić przerwanie kabla w pobliżu słuchawki lub w samej słuchawce, zważając na to, że słuchawki są zaklejone na amen i nie sposób ich rozłożyć / otworzyć
  • Odpowiedz