Aktywne Wpisy
x3noN +160
#rozdajo
Ahoj Wykopki! Dawno nie było #rozdajo ode mnie dlatego przygotowałem coś dla was!
Do zgarnięcia: PARÓWKI UTOPENCE, Zgrzewka kofolki na te upalne dni oraz trochę samokołyków od naszych sąsiadów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZASADY TAK JAK NA GRAFICE:
-ZOSTAW PLUSIKA I NAPISZ COŚ MIŁEGO W KOMENTARZU
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedaje produkty z Czech i Słowacji! Mam sklepik na #alledrogo także chętnych zapraszam może coś przypadnie
Ahoj Wykopki! Dawno nie było #rozdajo ode mnie dlatego przygotowałem coś dla was!
Do zgarnięcia: PARÓWKI UTOPENCE, Zgrzewka kofolki na te upalne dni oraz trochę samokołyków od naszych sąsiadów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZASADY TAK JAK NA GRAFICE:
-ZOSTAW PLUSIKA I NAPISZ COŚ MIŁEGO W KOMENTARZU
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedaje produkty z Czech i Słowacji! Mam sklepik na #alledrogo także chętnych zapraszam może coś przypadnie
Kopyto96 +351
Lewactwo najbardziej się kompromituje wtedy, kiedy piszą "ale to są ludzie urodzeni we Francji! Tam przybyli już ich dziadkowie"
No super argument xD Czyli skutki masowej imigracji widoczne przez dekady, a z pokolenia na pokolenie co raz gorzej. Przecież to jeszcze gorsze, niż wpuszczanie uchodźców teraz. Bo nie dość, że się rozmnażają masowo, to jeszcze się przez 30-40-50 lat nie zasymilizowali XDD
Te wasze fikołki to się na Igrzyska Olimpijskie w gimnastyce
No super argument xD Czyli skutki masowej imigracji widoczne przez dekady, a z pokolenia na pokolenie co raz gorzej. Przecież to jeszcze gorsze, niż wpuszczanie uchodźców teraz. Bo nie dość, że się rozmnażają masowo, to jeszcze się przez 30-40-50 lat nie zasymilizowali XDD
Te wasze fikołki to się na Igrzyska Olimpijskie w gimnastyce
Schodziłem pół sklepu, żeby znaleźć ziomeczka do którego należał. Znalazłem go koło informacji oddałem portfel i ziomek odszedł bez powiedzenia czegokolwiek. Byłem trochę wkurzony, bo w sumie ani me ani be, ale karma zawsze wraca!
Dzisiaj podszedł do mojego sklepiku i wręczył mi ten oto napój!
Mirki zawsze pomagajcie innym!
#whisky #karma #chwalesie w sumie to nie wiem jakie tagi dać (╥﹏╥)