kasy zamknięte i jedyne czynne są te samoobsługowe
wpadnij w panikę bo nigdy tego nie używałem i pewnie coś schrzanię, zrobi się kolejka i janusze z grażynami będą na mnie krzyczeć i śmiechać
udaj, że dostałeś sms niby od dziewczyny, że musisz coś jeszcze kupić
jeździj pomiędzy półkami dwie godziny bez celu, ale udajesz że coś kupujesz
kiedy tylko możliwe spoglądam w kierunku kas czy co coś się zmieniło
po dwóch godzinach przychodzi kasjerka
wróć do domu z muhomorem popsutym
zdaj sobie sprawę, że nigdy nie wyjdziesz ze #!$%@? bo nawet coś tak prostego jak zakupy powodują, że dostajesz ataków paniki i trzeba wreszcie przestać się oszukiwać i pogodzić się ze śmiercią w samotności jako najgorszy rodzaj podczłowieka
ehh zdarzyło się to tydzień temu, a dopiero teraz mam odwagę to opisać
@papysz: to nie twoja wina, z bólem serca ale muszę Ci powiedzieć że to twoi rodzice #!$%@? sprawę i wychowali syna w ten sposób. Musisz celowo wystawiać się na dyskomfort, tylko pokonując jakieś tam słabości zbudujesz pewność siebie której nie dali rodzice.
Kup sobie przez internet L-theanine, to taki aminokwas z herbaty. Jak weźmiesz sobie 400-500mg, to znacząco zredukujesz odczucie stresu i strachu. L-teanina przestawia umysł w stan alfa, czyli taki
Sikorski odwala taką robotę na arenie międzynarodowej, Tusk odblokował 600mld. Takich polityków nam trzeba. Poważnych i szanowanych. W komentarzu zdjęcie dla kontrastu. #polityka
ehh zdarzyło się to tydzień temu, a dopiero teraz mam odwagę to opisać
#przegryw #stulejacontent
Kup sobie przez internet L-theanine, to taki aminokwas z herbaty. Jak weźmiesz sobie 400-500mg, to znacząco zredukujesz odczucie stresu i strachu. L-teanina przestawia umysł w stan alfa, czyli taki