Wpis z mikrobloga

#allegro #kuponyallegro Mirki kupiłem coś za ponad 200zł, zapłaciłem karta VISA. Po zalogowaniu na kupony.allegro.pl pobrałem kupon, który widze w aplikacji mobilnej. Na stronie jest info:
Ile kuponów mogę dostać za zakupy? Czy jeśli wydam 400 zł, to dostanę 2 kupony?
Jeden użytkownik może otrzymać jeden kupon w czasie trwania całej akcji. Dodatkowy drugi kupon 20 zł otrzymasz, jeśli zapłacisz za te zakupy kartą Visa.
- gdzie ten drugi kod? Coś jeszcze muszę kliknąć czy zapomnieli o moim kodzie i reklamować? Czy też trzeba zrobić kolejny zakup za 200zł?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@widmo82: u mnie nawet jak nie robiłem zakupów to były 2 paski

zaloguj się na tej stronie w trybie incognito, może cisteczka w przeglądarce mieszają
  • Odpowiedz
@romo86: chyba pozostaje formularz allegro:

2. Uczestnik może kontaktować się z Grupą Allegro w sprawie usług świadczonych na podstawie
niniejszego Regulaminu w formie:
pisemnej na adres: 60-166 Poznań, ul. Grunwaldzka 182,
za pomocą odnośnika „Kontakt”, dostępnego na stronie głównej Allegro,
  • Odpowiedz
@romo86: Chyba wiem gdzie jest problem w pkt 5 za jedną lub więcej Transakcji na Allegro w Okresie promocyjnym na łączną kwotę minimum 200 zł zapłacą wykorzystując kartę płatniczą Visa. Dotyczy to także transakcji, o których mowa w § 3 ust. 3 pkt c. Regulaminu.

- ja zapłaciłem przelewem wybierając PayU a pewnie oni chcieli z użyciem kodu CVV :/
  • Odpowiedz
@romo86: tak przez PayU w apce mobilnej, ale tam jest do wyboru dwie metody, po lewej ikonka do przelewow a po prawej ikonka do transakcji z uzyciem kodu CVV - teraz sobie skojrzyłem. Zapłaciłem przelewem PayU a do tego konta jest przypisana karta VISA ;/
  • Odpowiedz