Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Ponizej pierwsza lista osob, ktore w moim przekonaniu zostaly nieslusznie zbanowane, za co w imieniu moderacji i swoim naleza Wam sie przeprosiny. Przepraszam.
- winnux,
- bogiubogi,
- SatanD,
- Kacc,
- Fef,
- Fren,
- Sangreal,
- keram244,
- trollbuster,
- krychov_PL,
- keller,
- Bossolini,
- GarryCrossman,
- Kurgan,
- tmkwu,
- Colek.
Konta w ciagu kilku najblizszych minut zostana odbanowane.
Bede Was na biezaco informowal w kolejnych wpisach odnosnie auditu akcji moderacyjnych i najblizszych zmian, ktore nastapia w systemie moderacji.
Edit: poza tym gdzie moje odznaki
Ten portal istnieje dzięki użytkownikom i statystykom, a selekcja na zasadzie kopania po jajach nikomu nie wyszła na dobre.
Wykluczanie, ograniczanie itp doprowadza do powstania kółka wzajemnych dupolizów, w którym nagradzanie jest czułe klepanie się po dupkach, a sam portal przybiera formę nudnego koła gospodyń wiejskich.
W serwisie służącym do wymiany linków, poglądów musi iskrzyć, musi coś się dziać, inaczej wieje wapniarską nudą, skąd ucieka każdy myślący
Pracownik zatrudniony z zewnątrz (w serwisie anonimowy), gdy ma płacone za swoje obowiązki, ale jest z nich także rozliczany, już nie ma interesu we wdawanie się w pyskówki, czy pranie swoich brudów.
Ja uważam,
http://www.wykop.pl/wpis/1704907/w-ostatnim-czasie-przetoczylo-sie-wiele-negatywnyc/
Ja cały czas pisałem, że maciej zakopał tamten feralny wykop z cytatami i zbanował 15 osób, które go wykopały.
Ale bany leciały już znacznie wcześniej na mikroblogu, za aluzje do zdjęć, przeróbki, rysunki ołówkiem, linki do komentarza. I do tego odnosił się właśnie maciej pisząc to co
Komentarz usunięty przez autora