Aktywne Wpisy
pieknylowca +188
Cyrk dla gawiedzi: normalnie jeżdże samochodem do pracy ale dzisiaj w celach propagandowych pokaże jak to fajnie się jeździ tramwajem. Ciekawe czy wygonili wszystkich z tramwaju do tej ustawki. Czy może pan Czajkowski chciałby się równie chętnie obok żula przejechać. #warszawa #polska #bekazlewactwa
Tumurochir +124
Jestem po seansie Zielonej Granicy. Przyznam, że trailery tego filmu mnie zniechęciły, a wręcz odniosłem wrażenie że będzie to propagandowe gówno pokroju Smoleńska, tylko w drugą stronę. Jednak po sraczce PiSu w związku z tym filmem postanowiłem się na niego wybrać i bardzo dziękuję PiSowcom za promocję, bo pozytywnie się zaskoczyłem.
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Odkrycie roku dla mnie... Elvis Juice, czyli Fruit IPA. A dokładniej grejpfrutowe IPA. Zapach zwalił mnie z nóg!
Boski grejpfrut w zapachu, w smaku mieszanka wybuchowa! Goryczka świeżo rozgryzanego grejpfruta i goryczka chmielowa, już sam nie wiedziałem co z chmielu, co z owoców. Mógłbym pić litrami! W lato spróbuję sam takie uwarzyć.
A od teraz szukam Fruit Ale'ów w sklepach na półkach ;)
#piwo #londyn #pijzwykopem
piwne podziemie browar:
Rozdział II - Rzeczywistość
Oddajemy Wam w ręce piwo, które reprezentuje najświeższe podejście do IPA w Stanach Zjednoczonych. Czyli North-East IPA (inne nazwy Vermont IPA, North England IPA) Co charakteryzuje ten styl? To przepiękna owocowość aromatu, jedwabność tekstury, zbalansowana goryczka oraz cudowna :) mętność. Jest to olbrzymia zmiana! Odejście od klasycznego wytrawnego, chmielowego charakteru IPA na rzecz owocowego, tropikalnego aromatu i smaku połączonego z kremowym uczuciem w