Wpis z mikrobloga

Wiadomo nie od dzis, ze wiele #rozowepaski w zwiazkach zaklada konta na roznych Tinderach, Fotkach, Badach aby nazbierac sobie atencji i znalezc bolca (bolcow) na boku.
Znacie ten typ, wrzucanie n---d selfie z czyims imieniem na karteczce, itp.
Teraz oficjalnie do tych portali na ktorych kobiety szukaja bolcow i atencji dolaczylo Mirko

#logikarozowychpaskow #aferadextera
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pam90: Pisze cos o "wielu rozowych", w ogole nie myslac konkretnie o tobie, a ty nagle wyskakujesz tu z dziecinnymi pretensjami. Czego sie spodziewasz?
  • Odpowiedz
@pam90: Pokaz mi choc jeden jedyny przyklad niebieskiego ktory na Mirko wrzuca swoje nagie zdjecia przykryte karteczka z nickiem jakiegos rozowego :P W dodatku samemu bedac w zwiazku z innym niebieskim z Mirko.
  • Odpowiedz
@Dinth: no ale to, ze zrobiła tak jedna panna, nadal nikogo nie uprawnia do generalizowania i rozciągania jej zachowania na wszystkie kobiety, prawda?
Więc pod tym względem @pam90 ms racje.
  • Odpowiedz
@Dinth: kolega od wpisu o zdradzie, bo jeśli dobrze zrozumiałam, do tego tez Pam nawiązywała ;)
Wiem, że Ty linkapodałeś jako uzasadnienie swojej tezy o nowym zastosowaniu wykopu, ale czym innym jeśli nie krzywdzącym uogolnieniem jest wypowiedź

#rozowepaski to jednak zdradliwe k---y. Nie wiążcie się z nikim mireczki, to jest moje ostrzeżenie dla
  • Odpowiedz
@Dinth: ludzie żyją internetem, zamiast zająć się swoim osobistym życiem i to najczęściej związkiem, niedowartościowani...(?) w chwili gdy ma się ukochaną osobę nie powinny nas obchodzić tak płytkie strony. Znaleźć tam kogoś wartościowego trudno.
  • Odpowiedz