#rozowepaski Nie wiążcie się z nikim mireczki, to jest moje ostrzeżenie dla was.
tl;dr poznałem dziewczynę na mirko, zostałem zdradzony, ale tym razem chcę zemsty
pełna historia w spojlerach
Zamieszczam tu zdjęcie tej głupiej pindy, a jeśli będzie zainteresowanie to w komentarzach wrzucę miły dla oka bonusik. Może nasz związek nie był długi, bo trwał tylko kilka miesięcy, ale dla mnie takie coś to kolejne lata walki ze sobą.
Nie napiszę wam nicka tej osoby, chcę tylko żeby widziała ten wpis i może coś do jej pustego łba trafi. To będzie wystarczające upokorzenie.
@voores: No nic nie poradzę no. Ten wąsik, cera, peruka, okulary zakrywające oczy wraz z brwiami. Po prostu inaczej myśleć się nie da i nie wiem jak ktoś się mógł na to nabrać. Kubkiem zaś zakrył jabłko adama i mamy bait gotowy.
I albo to, albo internet wypaczył mi mózg i przepraszam faktyczną użytkowniczkę. Aczkolwiek jestem w 100% pewna że jest to zmyślona historia i zaplanowana #gownoburza :)
@guaradia: ale i tak wiem cumpelo ze jestesmy po tej samej stronie, nakrecasz tylko gownoburze, temat ma jeszcze wiecej atencji, to w duzej mierze dzieki tobie, to rowniez dzieki tobie zobaczymy jak sie wszystko potoczy ( ͡°͜ʖ͡°)
@koalapincet: ja mam mieszane odczucia zakładając że to nie bait, bo z jednej strony wiem że sam czegoś takiego bym nie odwalił jak autor, nie żebym nie miał chęci zemsty, po prostu myślę że są bardziej kreatywne sposoby, ale z drugiej cieszy mnie że prawilne mirki będą wiedziały kogo omijać z daleka.
tl;dr poznałem dziewczynę na mirko, zostałem zdradzony, ale tym razem chcę zemsty
pełna historia w spojlerach
Zamieszczam tu zdjęcie tej głupiej pindy, a jeśli będzie zainteresowanie to w komentarzach wrzucę miły dla oka bonusik. Może nasz związek nie był długi, bo trwał tylko kilka miesięcy, ale dla mnie takie coś to kolejne lata walki ze sobą.
Nie napiszę wam nicka tej osoby, chcę tylko żeby widziała ten wpis i może coś do jej pustego łba trafi. To będzie wystarczające upokorzenie.
#zdrada #zwiazki #kobietytochuje
I albo to, albo internet wypaczył mi mózg i przepraszam faktyczną użytkowniczkę. Aczkolwiek jestem w 100% pewna że jest to zmyślona historia i zaplanowana #gownoburza :)
Komentarz usunięty przez autora
PS. jestem #rozowypasek ale popieram autora!
Gdy dochodzę do wpisów @guaradia śpiewam a raczej dre się o prawie 3 w nocy Is This Love