Aktywne Wpisy
vulfpeck +691
mirko_anonim +40
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Arduino dla początkujących. Podstawy i szkice - LINK
CZY
Arduino w akcji - LINK
Ta druga jest prawie dwukrotnie droższa, ale tu nie chodzi o pieniądze tylko o czas i wiedzę, i jeśli jakościowo jest lepsza to ją wezmę. Chcę po prostu zbudować bazę teoretyczną, rozeznać się w możliwościach, poszerzyć horyzonty a dopiero później będę zgłębiał wybrane zagadnienia.
Wiem, że te wszystkie informacje można też znaleźć w necie za darmo, ale ja lubię sobie poczytać książkę na początku każdego zagadnienia, aby zdobyć możliwie najszersze spojrzenie i wiedzieć, w którą stronę iść w detalach.
Jeśli chodzi o same możliwości to może źle się wyraziłem - znam je i wiem, że to w zasadzie mikrokontroler z GPIO, który może robić wszystko. Chodzi mi bardziej o możliwości techniczne samej platformy