Aktywne Wpisy
Francesco123 +75
#!$%@? czasem juz #!$%@? jak stary boomer ale jak widze młode laski kolo 20 lat i ich beznadziejny styl ubierania to ja jebix xD dobrze ze jak ja bylem mlodym napalonym #!$%@? co myslal tylko o ruchaniu w czasie dojrzewania i byl rok kolo 2012 to byla moda na obcisłe rurki i laski w galerii mialy takie opiete na dupskach te spodnie co ledwo wkladaly. Teraz nastoletnie oskariusze moga sobie spojrzec na
littlekiwi +1
Witam Mirków i Mirabelki,
dzisiaj, po kilkunastu latach anonimowego mirkowania, dołączyłam do wykopowego grona, bo chciałam Was, obcych ludzi z internetów, zapytać co sądzicie o danej sytuacji. Mały wgląd - różowa i niebieski 35+, razem od lat 14, z nami roczne dziecię na pokładzie, od paru lat (głównie przez ostatni rok) cykliczne zgrzyty i nie dokońca rozpracowane kłótnie (z winy obu stron - nikogo nie wybielam).
Wczorajsza sytuacja - wieczór, córa śpi,
dzisiaj, po kilkunastu latach anonimowego mirkowania, dołączyłam do wykopowego grona, bo chciałam Was, obcych ludzi z internetów, zapytać co sądzicie o danej sytuacji. Mały wgląd - różowa i niebieski 35+, razem od lat 14, z nami roczne dziecię na pokładzie, od paru lat (głównie przez ostatni rok) cykliczne zgrzyty i nie dokońca rozpracowane kłótnie (z winy obu stron - nikogo nie wybielam).
Wczorajsza sytuacja - wieczór, córa śpi,
Co sądzicie?
- Różowa ma rację 62.2% (74)
- Niebieski ma rację 37.8% (45)
42. Nienawistna ósemka(2015) 9/10
W moim rankingu filmów Tarantino, ląduje w TOP3. Co tu dużo pisać, klasyczny Quentin + Morricone + świetne aktorstwo = kupienie mnie bez żadnych warunków.
43. Fargo(1996) 6,5/10
Film obrósł legendą, której chyba nie do końca rozumiem. Buscemi i Macy klasa, ale to w sumie standard. Lepszy od Ladykillers, słabszy od Big Lebowskiego i lata świetlne od "Kraju dla starych ludzi".
44. Spojrzenie mordercy(1996) 7/10
Czerwony Kapturek - #takbylo. Soczysta czarna komedia z psychodeliczną nutą od Danny'ego Elfmana, no i Reese, oh słodka Reese (。◕‿‿◕。) w swojej chyba najciekawszej roli.
45. Pokój(2015) 8/10
Czy zasłużony Oskar dla Brie Larson? Nie wiem, ja bym statuetkę wręczył pannie Daisy Domergue. Sam film bardzo dobry, niby nic odkrywczego, ale udało się upchnąć tam masę emocji. No i oczywiście jedna z najlepszych ról ostatnich lat w wykonaniu tak młodego aktora.
a co do jakości, to wybierałem takie "bezpieczne" tytuły z powodu różowego, bo wybredna jest ;)