Wrzucam świadectwo przemiany z chuchro-osiedlowego sebixa w normalnego człeka. Fajki rzucone, a-----l rzucony, złe nawyki żywieniowe do lamusa, trochę siłki i voila. Także początkujący #mikrokoksy - nie ma rzeczy niemożliwych ( ͡°͜ʖ͡°) Dziś jak patrzę na stare zdjęcia to kisnę niepomiernie. Dodam, że zdjęcie po lewej jest po pierwszym miesiącu siłowni w życiu i byłem już całkiem zadowolony ze swoich ŁAP. Ba! Nawet odnotowałem pierwszy, centymetrowy przyrost bicepsa ( ͡º͜ʖ͡º). Także pozostaje nam sobie wyobrazić jak wyglądała ta #forma przed tymi treningami. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
@MojHonorToWiernosc: W zasadzie 30 kg zrobiłem w mniej więcej 3 lata. Sporo było też fatu. Z 55kg do 85kg. Potem ścinałem z tego i dziś jest 75kg. Trochę lat minęło ale po pierwszych 3 cała reszta to kosmetyka i utrzymywanie formy.
@co_ja_tu_robie: Nie całkiem. Po prostu rzuciłem imprezowy tryb życia. Właściwie to mi się najzwyczajniej znudził. A raz na jakiś czas lampki wina nie odmówię.
@fistasheq: Jedno bez drugiego nie ma sensu. Siłka 3 x w tygodniu. Jak zaczynałem i ważyłem 55kg to tylko pakernia - zero aerobów. Na początku żeby rozbujać metabolizm to żarłem wszystko i na siłę. Organizm był przyzwyczajony do kanapeczki w ciągu dnia, zupki chińskiej w pracy, dwóch paczek fajek i pizzy na kolacje xD. Więc ciężko było nagle jeść 6 zbilansowanych posiłków dziennie. Bywało tak, że się porzygałem i jadłem dalej ze łzami w oczach.
@ssjfrytek: Teraz będzie z 38,5 do 39. Docelowo chciałbym 40 bo to takie złote proporcje przy wzroście 178. Jak wygląda na więcej to wybacz rozczarowanie ;). Na zdjęciu z lewej mam 26 cm w bicu. Także i tak trochę tego mięcha się zrobiło. Wrzucę jeszcze jedno
Dziś jak patrzę na stare zdjęcia to kisnę niepomiernie. Dodam, że zdjęcie po lewej jest po pierwszym miesiącu siłowni w życiu i byłem już całkiem zadowolony ze swoich ŁAP. Ba! Nawet odnotowałem pierwszy, centymetrowy przyrost bicepsa ( ͡º ͜ʖ͡º). Także pozostaje nam sobie wyobrazić jak wyglądała ta #forma przed tymi treningami.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
#pokazforme #pokazbica #przemiana #metamorfoza
mam ten sam wzrost i 68kg :/
Jedno bez drugiego nie ma sensu. Siłka 3 x w tygodniu. Jak zaczynałem i ważyłem 55kg to tylko pakernia - zero aerobów. Na początku żeby rozbujać metabolizm to żarłem wszystko i na siłę. Organizm był przyzwyczajony do kanapeczki w ciągu dnia, zupki chińskiej w pracy, dwóch paczek fajek i pizzy na kolacje xD. Więc ciężko było nagle jeść 6 zbilansowanych posiłków dziennie. Bywało tak, że się porzygałem i jadłem dalej ze łzami w oczach.
@ssjfrytek:
Teraz będzie z 38,5 do 39. Docelowo chciałbym 40 bo to takie złote proporcje przy wzroście 178. Jak wygląda na więcej to wybacz rozczarowanie ;). Na zdjęciu z lewej mam 26 cm w bicu. Także i tak trochę tego mięcha się zrobiło. Wrzucę jeszcze jedno