Aktywne Wpisy
Ca_millo +121
I pomyśleć, że ludzie w ten skwar wychodzą na spacer/rower/pracują... Słabo się czuję jak tylko o tym myślę. Nawet na sekundę z domu nie wychodzę. Zakupy mam porobione, do środy wystarczy...
Jeszcze dwa miesiące umieralni i wracamy do ludzkiej temperatury.
#przegryw ##!$%@? #upalarze #kochamzime
Jeszcze dwa miesiące umieralni i wracamy do ludzkiej temperatury.
#przegryw ##!$%@? #upalarze #kochamzime
nanotecz +5
mój #rozowypasek chce jechać na 3 tygodnie fo Kenii z dwoma przyjaciółkami na babski wyjazd... nie podoba mi się ten pomysł, ale ona uważa, że jestem zacofany i zaborczy, bo teraz nowoczesne kobiety regularnie jeżdżą same oraz z koleżankami i w ten sposób poszerzają horyzonty. Nie wiem co o tym myśleć.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Co myślicie o tym, żeby inicjatywę ustawodawczą przez obywateli można było podpisywać za pomocą epuap, a nie tylko odręcznie?
#polityka #przemyslenia #pytanie
Obecnie zebranie fizycznych podpisów świadczy o tym, że ludziom naprawdę zależy, uważają sprawę za ważną i przez to staje się to wydarzeniem medialnym, a problem jest nagłośniony. Zebranie podpisów w Internecie już w ten sposób nie będzie działać. Jest mnóstwo nieprzemyślanych, śmieszkowych czy zwyczajnie idiotycznych petycji w Internecie, które zbierają duże liczby podpisów, bo dzięki nagłośnieniu w social mediach każdy
W dyskusji musimy zgodzić się co do jednego - inicjatywa obywatelska jest porządana(jeśli myślisz inaczej to po prostu mamy inne zdanie i raczej nie znajdziemy kompromisu).
Stosując porównanie do np. Budżetu Obywatelskiego modnego ostatnio w różnych miastach - to idąc takim tokiem rozumowania należałoby od niego
@Leonowicz: Weź pod uwagę, że dostęp do ePUAP-u mają głównie ludzie młodsi, lepiej doinformowani i potencjalnie bardziej świadomi, bo zadali sobie trud założenia i potwierdzenia konta (i wiedzieli, że w ogóle można). Wydaje