Wpis z mikrobloga

• 112
niezłe puste laski u mnie na #studbaza .Ucze sie do exam,który jest za kilka h z kolezanka a ta ,,wiesz co szakal,ostatnio moj rycerz przyjechal do mnie i mowil mi o pierscionku zareczynowym,i wiesz co mu powiedzialam hihi?" co? ,,ze nie chce pierscionka tylko nowego iphone7 hihihi".W tym momencie dostaje raka.,,i wiesz co zrobil hihi?Nastepnego dnia przyjechal z nowym iphone7 ja taka.zadowolona hihihi,ale okazalo sie ze z czekolady byl..Hihihi moj rycerz to taki smieszek jak ja hihi.W tym momencie wstrzykuje sobie pierwsza dawke chemii i pytam -serio wolalabys iphone7 od pierscionka zareczynowego? ,,no co ty hihihi,....tylko jesli pierscionek bedzie wart minimum tyle co nowy iphone hihihi". Znow pokazuje to spiwrdolenie uzytkownikow apple.Dotad nie poznalem jednej osoby,ktora nie lizalaby wlasnych jaj dla jabluszka.Sam mialem 6plus i sprzedalem po miesiacu to gowno.Beka z was applowcy.Kobiety to tylko tym fonikiem sobie selfie strzelaja jakby kogos intwresowala ich kacza morda #apple #android #truestory #logikarozowychpaskow
  • 59
  • Odpowiedz
@szakal555: Aha.
Tylko jakos dziwnie tych "uzytkownikow Apple lizacych sobie jaja do jabluszka" nie spotkasz ani na Wykopie, ani na miescie.
Tylko wszedzie pelno uzytkownikow Androida lizacych sobie jaja do robocika i cisnacych uzytkownikom iPhonow aby podleczyc swoje kompleksy.
  • Odpowiedz
  • 7
@nofink: na telefonie ciezko sie pisze bez słownika
@Dinth: pewnie sam jestes od apple.Sram na to kto jaki ma system,ale jesli chodzi o apple jest to rakotworcze.Trzymanie telefonu zeby wszyscy zobsczyli logo,gowniane obudowy ktore maja zrobiona dziure zeby wszyscy widzielk gownologo XD To mniejsza,ale #!$%@? uzytkownikow tej marki jest ogromne.Wiekszosc gosci to zauwazylem wylizane pedały albo kryptogeje,a laski to laleczki gdzie ich iphone juz dawno przerosl mozliwosciami ich IQ
  • Odpowiedz
pewnie sam jestes od apple.

Mialem telefony zarowno od Apple od 3gs jak Androidy od 2.2 po 5, Symbiany, Windows Phony od wersji 2002 po 10.

Sram na to kto jaki ma system,ale jesli chodzi o apple jest to rakotworcze.

@szakal555: Widac wlasnie jak srasz na to, skoro napisales juz dwa przydlugie posty jadac po uzytkownikach Apple.
"#!$%@? uzytkownikow tej marki", "gownologo", "gowniane obudowy", "wylizane pedaly albo kryptogeje", "sprzedalem po miesiacu
  • Odpowiedz
  • 1
@Dinth: kompleksow? Człowieku staram sie przekonać od lat do tych ludzi.Nigdy nie wszczynam wojen,ale u mnie na uczelni czy w robocie malo kto ma inny telefon jak apple i zaczyna swojw ,,android nalezy do windows,a windows to żydzi".Moj iphone,nie telefon tylko iphone jest na IOS.Nie zainstalujesz na tym wirusa.Wiesz czemu? bo hakerom nienoplaca sie robic wirusow na iphone,tylko bogaci moga pozwolic sobie na taki telefon wiec ma go malo osob. XD
  • Odpowiedz
Nigdy nie wszczynam wojen,

@szakal555: Przeciez wlasnie to robisz.

o hakerom nienoplaca sie robic wirusow na iphone,tylko bogaci moga pozwolic sobie na taki telefon wiec ma go malo osob.

Aha. Pojedz gdzies za granice, zobaczysz, ze w wiekszosci krajow wysokorozwinietych iPhony to najpopularniejsze telefony na rynku. Dajmy na to w Wielkiej Brytani iPhony to 41% wszystkich telefonow.

,platne apki w market,wszystko robione przez itunes ,nie czujesz jak jestes ruchany w dupala
  • Odpowiedz
  • 0
@Dinth: zwykla aplikacja jakdojade jest platna na iphone gdzie na android jest darmowa.Co mnie to co jest popularne.Bedziesz jak baran szedl w zaparte jak inne barany?Widac z telypu ludzi choragiewek jestes.Jak wiecej osob ma produkt A to kupie go bo osoby A nie moga sie mylix.Rozmowa z toba to strata czasu.Idz nabijac bordo gdzie indziej bo wiesz tyle o zyciu co o kobietach stulejarzu
  • Odpowiedz
@szakal555: baranem jesteś ty. Sam stawiasz tezę, że iphonow używa mało ludzi (więc w domyśle są #!$%@?), a jak ci udowadniam że kłamiesz, to nagle zmieniasz retoryke i próbujesz mi wmówić że to ja oceniam telefon pod względem tego, ile osób go używa

wiesz tyle o życiu co o kobietach

Czego każdemu facetowi szczerze życzę
  • Odpowiedz
@Dinth: Przeczytaj jeszcze raz. "u mnie na uczelni czy w robocie "malo kto ma inny telefon jak apple i zaczyna swoje" (...) "Nie zainstalujesz na tym wirusa.Wiesz czemu? bo hakerom nie oplaca sie robic wirusow na iphone,tylko bogaci moga pozwolic sobie na taki telefon wiec ma go malo osob. XD" To nie on mówi że ma go mało osób tylko właściciele ajfonów.
  • Odpowiedz
  • 1
@Dinth: juz mi sie nie chce tobie odpisywac bo nic nie rozumiesz.Kolega wyzej dokladnie Ci wytlumaczyl,ze masz problem z rozumiwaniem i czytaniem ze zrozumieniem.Kolejna typowa bolączka applowcow
  • Odpowiedz
@Dinth: juz mi sie nie chce tobie odpisywac bo nic nie rozumiesz.Kolega wyzej dokladnie Ci wytlumaczyl,ze masz problem z rozumiwaniem i czytaniem ze zrozumieniem.Kolejna typowa bolączka applowcow

@szakal555: Zacznij pisac poprawnie gramatycznie i interpunkcyjnie, to moze wtedy inni ludzie zaczna cie rozumiec.
Ale czego spodziewac sie po kims, kto uzywa retoryki iscie odgapionej od Niesiolowskiego.

@Thunderlane: moze i tak, ale taki "cytat" bylby znacznie latwiejszy do zauwazenia gdyby uzyl
  • Odpowiedz
@szakal555: jakdojade to chyba jedyna popularna aplikacja, która jest płatna na iOS, chociaż też nie całkiem, bo można korzystać z iluś tam darmowych wyszukiwań miesięcznie.

co do reszty - niektóre telefony z Androidem są tak samo drogie jak telefony od Apple, więc nie rozumiem z czym masz problem.
  • Odpowiedz
@szakal555: stary Twoj post sie czyta jakbys mial 13 lat a nie byl studentem. Odbiegajac od Twojej kolezanki to #!$%@? Cie obchodzi jakiego telefonu kto uzywa. Domyslam sie ze miliony ludzi na calym swiecie myla sie co do iPhona i tak na serio to jest gowno. Dobrze ze mamy Ciebie ktory nawroci tych nieszczesnikow. P.S 2500 PLN za pierscionek zareczynowy nie uwazam ze to duzo. Tu jednak kazdy ma swoje podejscie.
  • Odpowiedz