Aktywne Wpisy
marian-stefan +299
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
tojapaweu +22
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
Tylko jakos dziwnie tych "uzytkownikow Apple lizacych sobie jaja do jabluszka" nie spotkasz ani na Wykopie, ani na miescie.
Tylko wszedzie pelno uzytkownikow Androida lizacych sobie jaja do robocika i cisnacych uzytkownikom iPhonow aby podleczyc swoje kompleksy.
@Dinth: pewnie sam jestes od apple.Sram na to kto jaki ma system,ale jesli chodzi o apple jest to rakotworcze.Trzymanie telefonu zeby wszyscy zobsczyli logo,gowniane obudowy ktore maja zrobiona dziure zeby wszyscy widzielk gownologo XD To mniejsza,ale #!$%@? uzytkownikow tej marki jest ogromne.Wiekszosc gosci to zauwazylem wylizane pedały albo kryptogeje,a laski to laleczki gdzie ich iphone juz dawno przerosl mozliwosciami ich IQ
Mialem telefony zarowno od Apple od 3gs jak Androidy od 2.2 po 5, Symbiany, Windows Phony od wersji 2002 po 10.
@szakal555: Widac wlasnie jak srasz na to, skoro napisales juz dwa przydlugie posty jadac po uzytkownikach Apple.
"#!$%@? uzytkownikow tej marki", "gownologo", "gowniane obudowy", "wylizane pedaly albo kryptogeje", "sprzedalem po miesiacu
@szakal555: Przeciez wlasnie to robisz.
Aha. Pojedz gdzies za granice, zobaczysz, ze w wiekszosci krajow wysokorozwinietych iPhony to najpopularniejsze telefony na rynku. Dajmy na to w Wielkiej Brytani iPhony to 41% wszystkich telefonow.
Czego każdemu facetowi szczerze życzę
@szakal555: Zacznij pisac poprawnie gramatycznie i interpunkcyjnie, to moze wtedy inni ludzie zaczna cie rozumiec.
Ale czego spodziewac sie po kims, kto uzywa retoryki iscie odgapionej od Niesiolowskiego.
@Thunderlane: moze i tak, ale taki "cytat" bylby znacznie latwiejszy do zauwazenia gdyby uzyl
co do reszty - niektóre telefony z Androidem są tak samo drogie jak telefony od Apple, więc nie rozumiem z czym masz problem.
@szakal555: Do czego?