Wpis z mikrobloga

jestem sobie w #pracbaza i jade do klienta przekazac mu samochód

przyjezdzam, pan #janusz przychodzi i mowie mu ze trzeba bedzie wypelnic upowaznienie.
A on na to, no dobrze ale to ja w Niemczech pracuje a to na syna, kupilem mu żeby na wakacje jeździć.. no ok niech bedzie, mimo to co mnie to...
Podczas dokumentacji juz nic nie mówił ale gdy juz skonczylem to tak, no wie pan.. Bo ja to w Niemczech pracuje, ale teraz tutaj mieszkam bo tesciowa cos chora ale wczesniej tam mieszkalem, na zone tam praca czeka, syn tam pracowal dosc dlugo, teraz dom tesciowej remontuje, ten samochód to dla mnie nie samochód, to to sie psuje szybko

I tak elasciwie to nic specjalnego ale pomyslalem ze dam na mirko, niech mirki tez zobacza jak to dobrze na #emigracja
  • 9
@Comboman: za granicą nie problem wpłacić 25 procent, reszta na raty, rata 400 euro po 4-5 latach akurat zaczną się pierwsze większe problemy to sprzedajesz i tak to często wygląda
@unstyle: no tak, wszystko jest mozliwe dotego jest z salonu gwarancja kikluletnia itp. mimo to czekam na czasy w ktorych przecientnego "cebulaka" bedzie stac na taki samochód