Aktywne Wpisy

Beeercik +69
źródło: temp_file3607000356565889521
Pobierz
moze nie zdajecie sobie sprawy z tego ale mam pytanie
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak czytasz mordo
- lektor, slysze swoj glos w glowie jak czytam 66.2% (45)
- nie mam lektora 33.8% (23)

Nie może zabraknąć tagu #malecyckitezsafajne
@AdamZz: Ja osobiście wolę zeby laska była grubsza miała biodra uda i wieksze c---i niz była totalnym suchoklatesem... chyba ze to m--f jak Therone takie małe c---i rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ahMrqrGjL3vfeLZk15LjLsZhWY9lMLAP.jpg
PobierzTo zależy.
Atencjuszkom można sobie wytykać co się chce. Atencjuszki wrzucają fotki do netu po to, żeby otrzymać atencję za swój wygląd. Generalnie, to raczej nie pomaga mentalności owej atencjuszki, tylko jej szkodzi. Z wielu przyczyn. Oczywiście, takie wpisy generują zwykle festiwal s----------a, który w
@AdamZz: można nie dawać j-----a o to co sądzą o nas jakieś stulejki z wypoka
Komentarz usunięty przez autora
@AdamZz: małe jest fajne (。◕‿‿◕。)
@AdamZz: To nadal minus.