Artur zdradził Kingę, przespał się ze swoją sekretarką. Czyja wina? Według mnie, zdecydowanie Kingi, od kilku jak nie kilkunastu odcinków starał się, to zapraszał do restauracji, robił śniadanka, chciał gdzieś wyjść, wypić wino po pracy. Wiecznie nie mogła znaleźć czasu, siedziała w restauracji albo w klubie fitessu, kończąc na dyskusjach z joginem. #seriale #pierwszamilosc #polsat
@elemoisa: Gówno prawda, wina zawsze leży po stronie zdradzającego. Nie podoba się, to najpierw pożegnanie. Twoje tłumaczneie równie głupie jak usprawiedliwianie kradzieży niezabezpieczeniem mienia.
@SquashPL: Ja już nie oglądam od pół roku jak nie więcej, czytam tylko spoilery na fb od czasu do czasu ;) @PIERWSZY_KOMENTARZ: Ależ agresja ;) Nie zawsze ;) a poza tym nie napisałam w moim poście, że wina zawsze leży po obu stronach tylko zazwyczaj, a to jest różnica. To zależy jaka atmosfera była w związku itd Ale ja i tak jestem zdania, że jeśli w związki się coś źle
@elemoisa: Związek kończy się inaczej niż zdradą, jeśli atmosfera jest słaba. Nie zasugerowałem, że napisałaś, że wina zawsze leży po obu stronach, nie wiem po co to napisałaś, nie miało to nawet znaczenia.
#seriale #pierwszamilosc #polsat
Po czyjej stronie leży wina?
@NoMoRe:
@elemoisa: Wy to oglądacie?..
@Kosopietek: a czego innego mozna sie tutaj spodziewac?XD