Wpis z mikrobloga

gdzie można pojechać w okolicach #lublin pooglądać coś ciekawego nocą z różowym? nie chce mi się katować z--------o spermą zemborzyckiego, firlej już zwiedzony, myślę nad nałeczowem. Coś poradzicie?
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HerrClaus: przy lotnisku jest nawet usypana specjalna górka dla spotterów. Słyszałem że na wiktorie można wejść na dach i popatrzeć sobie na miasto ale nigdy nie byłem.
  • Odpowiedz
@HerrClaus: na gorke trzeba wejsc z buta ale mozesz sobie pojechac gdzies dalej i stanac fura na poboczu. Tam ludzie ze swidnika przyjezdzaja w podobnych celach co nad zalew wieczorami ;) Ogolnie nic specjalnego.
  • Odpowiedz
@HerrClaus: Okolice Lublina hmmm no niestety jak masz furkę to musisz podjechać trochę dalej, polegam gorąco pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie:
1) Rezerwat nad rzeką Bobrówką - bardzo ładnie zagospodarowany teren, dookoła zrobiona ścieżka dydaktyczna z informacjami jakie krzewy, roślinki oraz zwierzątka sobie żyją (51.539625, 22.862220) dojechać da się autem (trochę lasem) ale jest parking utwardzony, zadaszenia a nawet miejsce pod ognisko
2) To samo kawałek dalej (51.589646, 22.872029) piękne dzikie jezioro w
  • Odpowiedz