@fiziaa: Dawno? Łożysko kobieta wydala zaraz po porodzie. Mi tylko pokazali ze jest łożysko w całości i nic nie zostalo w środku, ale nie czułem potrzeby robienia zdjęć.
@fiziaa: Niektore kobiety są #!$%@?ęte. dla swoich złudnych mysli, że staną się piękniejsze potrafią zjeść larwy tasiemca, łożyska i jeszcze wiele innych obrzydliwych rzeczy, ktorych facet za nic w zyciu by nie ruszyl. potrafią cierpiec robiąc sobie operacje plastyczne dla podbudowania swojego ego. I czlowiek sie dziwi, że potrafią być zimne w #!$%@?, a nawet zostawic swojego męża i dzieci dla "rozwijania" siebie. Zdala od takich babek Mirki ( ͡°
@Matheuss: Ale Ty wiedz, że tego się nie wpierdziela na surowo tylko w formie kapsułek xD Co nie znaczy że to normalne, bo wystarczy trochę poczytać i wie się jakie funkcję ma łożysko i co ono w sobie posiada. No ale każdy jest kowalem własnego losu, każdy ma swój rozum. XD
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mi tylko pokazali ze jest łożysko w całości i nic nie zostalo w środku, ale nie czułem potrzeby robienia zdjęć.