Wpis z mikrobloga

@Schnappi: Jakie unlucky teamy? Co ty w ogóle gadasz? Przecież powiedziałem Ci, że wylądowałem w D5 bo JA byłem słabszy, więc siłą rzeczy spadłem tam, gdzie dawałem rade skillowo. Jaką sytuację miałby mieć OP? Że też mu forma spadła? XD To jak spadła, a nie potrafi tego naprawić, to jego problem. Jest oceniany w kontekście dzisiejszego skilla, a nie tego jaki kiedyś był.

P.S: Sugerowanie, że Swainem się ciężko nabija
  • Odpowiedz
@Schnappi: widać, że jesteś płaczkiem, który używa sformułowań "unlucky giereczka" i max daje ci jakieś dno golda, bo p--------z niesamowite bzdury.Aktualnie jestem w d2 na wescie i widywałem takich "znaffcuf" aż do plat 1-2, bo później ludzie znają swoje słabości i wiedzą, że są ludzie lepsi od nich ... ty dalej jesteś polaczkową amebą intelektualną, która chce wszystkich pouczać jak mają grać
a zresztą szkoda strzępić ryja
aktualizacja #czarnolisto
  • Odpowiedz
@Schnappi: Dobra, dam się zbejtować bo i tak czekam na tosty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie wchodźmy w insynuację, bo do niczego nie prowadzą. OP mógł załatwić więcej asyst za pomocą kruczków, przeciwny zespół nie miał żadnych CCków, które byłyby w stanie go przytrzymać w miejscu + zespół enemy był close combat, więc żeby przeciwnicy zadawali obrażenia musieli podchodzić w zasięg Swaina.

Znowu mnie nie zrozumiałeś w temacie mojego spadku z
  • Odpowiedz
@Schnappi: ok to obczaj jego wszystkie wpisy, bo ja swoje wypowiedzi do eleca opieram na całej jego "twórczości", potem wróć tutaj i zobaczymy czy wciaz bedziesz miał do nas problem, bo teraz to nawet nie chce mi sie czytac tego calego twojego p---------a, bo i tak nie masz racji.
  • Odpowiedz
@Schnappi:

2. Przecież ja nie mówiłem o dzisiejszej sytuacji, tylko o tym co było w S5. Dzisiaj siedzę w D5 bo nie gram lepiej, po prostu. Staram się i myślę, że za kilka dni przeskoczę w końcu wyżej, ale tak jak mówię - na razie nie zasługuję na wyższą dywizję. Do tego stwierdzam, że różnice skilla w diamencie są większe, bo pamiętam jak to wyglądało w S3. Z P5 do
  • Odpowiedz