Aktywne Wpisy
reddin +550
Do tragicznego w skutkach wypadku doszło w Ninkowie (gm. Borkowice). Ze wstępnych ustaleń wynika, że kierujący toyotą ciągnął na pasie holowniczym wózek inwalidzki, na którym siedział 92-latek. Na łuku drogi mężczyzna spadł z wózka i poniósł śmierć na miejscu.
#policja #wypadek #polskiedrogi
p0melo +15
Nie polecam przebranżowienia się do IT, szczególnie kobietom. Miałem znajomą która studiowała informatykę i po latach wyjechała z polski, że względu na toksyczne środowisko polskich informatyków. Rasiści, seksiści, troglodyci.
Na studiach laski słyszą od podstarzałych profesorów, że złe studia wybrały, pewnie męża szukają, lepiej niech zajmą się domem i dziećmi. Po skończeniu studiów dostają pracę, od kolegów z pracy słyszą że dostały prace za ładne oczy a poza tym nic nie umieją.
Na studiach laski słyszą od podstarzałych profesorów, że złe studia wybrały, pewnie męża szukają, lepiej niech zajmą się domem i dziećmi. Po skończeniu studiów dostają pracę, od kolegów z pracy słyszą że dostały prace za ładne oczy a poza tym nic nie umieją.
To jeden z moich pierwszych wpisów na Mirko i od razu zaczynam z grubej rury ;)
Obserwujący tag #netflix tudzież #netflixpl zapewne kojarzą arkusz tworzony przez użytkownika @L3NNY. Sam lubiłem sobie zajrzeć na te statystyki. L3NNY niestety nie miał ostatnio czasu na aktualizowanie arkusza i tu wkraczam ja, anonimowy dla was mirek. Napisałem do @L3NNY i za jego zgodą będę teraz aktualizował jak i modyfikował wyżej wspomniany arkusz.
Dzięki @L3NNY za twoją dotychczasową pracę i udostępnienie mi arkusza do edycji! :)
Pierwsza aktualizacja już za mną!
Poza oczywistym, czyli aktualnymi na dzień dzisiejszy liczbami, kilka nowości:
- wykresy!
- ilość wideo dostępna na całym świecie!
- procent treści dostępnych w Polsce (w stosunku do tego co sumarycznie jest na całym świecie)
A co się zmieniło od walentynkowej aktualizacji?
(Koniec aktualizacji w Walentynki, @L3NNY, czyżby cię dopadł jakiś różowypasek? ;) )
10 nowych seriali!
4 nowe filmy!
Zapraszam:
http://bit.ly/NetflixPL_Arkusz
P.S. Wszelkie sugestie mile widziane. Na pewno arkusz chciałbym trochę... pokolorować, to już w następnej wersji! :)