Aktywne Wpisy
DrCieplak +170
Śmieszne jak dzisiaj #rozowepaski mówią że nie będą się babrać w kupach dziecka, po czym kupują kota i wyjmują jego g---o z kuwety 2 razy dziennie. Dziecko mając dwa lata będzie siadać na nocnik a kolejne dwa lata później będzie się załatwiać jak dorosły, kot będzie srał do pudełka do końca życia a #p0lka która się tak brzydzi kupy dziecka będzie ten kał wybierać i to już jej

Dobra, zrobił się ruch na tagu dlatego wyjdę z propozycją, o której myślałem już jakiś czas. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Z racji tego, że zbliża się czas Świąt i Wykopaki, pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie dla wszystkich chętnych, którzy biorą udział w tej zabawie.
Co powiecie na spotkanie w Poznaniu? 🍻
Może kolega od fabii
Z racji tego, że zbliża się czas Świąt i Wykopaki, pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie dla wszystkich chętnych, którzy biorą udział w tej zabawie.
Co powiecie na spotkanie w Poznaniu? 🍻
Może kolega od fabii

![Ubogacacz kulturowy z długim nożem terroryzował mieszkańców [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d45de7340424f84a73d9649b6810b7a94fc39329bb22d87a2fd9e6569a35f519,q80.jpg)

Żeby nie było problemu ze case podważa szkło. Najlepiej jeszcze żeby się nie palcowało za mocno (warstwa oleofobowa).
Ps. Sprzedam szkło, będzie pasowało jak ktoś nie używa żadnego case.
Folia jest dobrze dopasowana.
pozatym folia to nie szkło ;( robi róźnice
@Miecz12 wołaj, najlepiej z foto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a co do folii to potwierdzam, przykleilem folie od xrn2 ktora kupilem za grosz z jd jako zapychacz, przykleilem na czas oczekiwania na szklo, przycialem lekko zeby pasowalo i musze powiedziec ze nie wiem jak ludzie moga uzywac folii w ogole, nie wiem czy ta jest wybitnie c-----a, ale ekran wyglada o wiele gorzej
Na wysokość też średnio dopasowana, 5mm wystaje na przyciski i w stronę kamery i kończy się w połowie, bez sensu.
Polecałem już komuś te szkło tutaj. Frosted jest zajebiste. pasuje idealnie i się nie palcuje. 4,19 $ dałem.
Nie masz problemu z poważaniem przez case?