Wpis z mikrobloga

@mactrix: Gdyby nie Robben i Muller to nie byłoby remisu lecz sroga porażka Juve niestety. Takie gadanie #!$%@? warte, bo gdyby sędzia odgwizdał ręke Vidala i gdyby zamiast Cuadrado był tam Dybala to srogo skończyłby Bayern/
@realbs: Kto ogląda regularnie Bayern, ten wie, że wystarczy ich przycisnąć a obrońcy przyłączą się do ataku. Juve jednak dało im grać, chyba dopiero po strzeleniu gola zorientowali się, że sami też mogą atakować :)
@realbs: Ale widać, też że Bayern obecnie nie ma nikogo wartościowego na ławce. Pep zaczał myśleć o zmianach dopiero jak zrobiło się gorąco. Jedyne co mnie ciekawi czy nasze zmiany to kunszt Maxa, czy raczej fart, bo na podmęczony Bayern wprowadził szybkich ofensywnych zawodników.
@attyla7 @realbs nie robię żartów i niestety prawda jest taka, że Mandzu jedyny ciągnął ofensywę, bo reszta to na początku meczu w majty narobiła. Dwie bramki wypracowane w dużej mierze dzięki niemu i nie ukrywajmy przez jego chęć do gry trochę też agresję obudzili się co niektórzy w 60. minucie. Mówię jako kibic Juve. Oczywiście zmiany dobrze się sprawdziły ale dla mnie Mario był graczem meczu.
@realbs: Szukałem Twoich wypowiedzi po drugiej bramce Bayernu ale zapadłeś ale pod Ziemię a teraz wyskoczyłeś jak błąd Kimmicha i Lahma które sprezentowali Juve ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)