Aktywne Wpisy

zdrajczyciel +205

zsokiemowocowym +888
Dla dzieciaka w 2000 level dopaminy podnosił się jak przy pierwszym strzale h-----y.
#nostalgia
#nostalgia
źródło: temp_file1138146986108477497
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1138146986108477497
PobierzWykop.pl
http://scoobany.pl/forum/viewtopic.php?f=19&t=1825
A tak na serio to całkiem nieźle, premium derpy przestaną być OP jak c--j wreszcie, trochę naprawiają balans na T10 redukując penetrację, po podniesieniu ceny pocisków premium może jakiś % osób będzie odrobinę mniej jej używać... chociaż jak dla mnie powinni ją usunąć z gry.
W sumie to jeszcze tylko medy T10 powinni przebalansować i byłoby git.
#wot
Dziwna jest też różnica między HEAT do PzIV (10g) i M4(15g), choć są praktycznie takie same - chcą, żeby ludzie
Z PzIV i M4 pewnie chodzi o to że więcej dobrych graczy derpi dla zabawy właśnie M4, nie PzIV i dlatego bardziej po nim pojechali. W sumie... Jak ktoś do M4 nakupił wpizdu amunicji jak była przecena jak np. Quickybaby to po tym patchu będzie mógł ja sprzedać z niezłym zyskiem :D
I właśnie, my tu się zgadzamy
Gimbusy jak to gimbusy, płaczą przecież na MM, że je wrzuca na czołgi 2 tiery wyższe i nic nie mogą zrobić, a jak mają im jeszcze złotą amunicję zabrać to już będą całkiem bez
I pomyśleć że ja się uczyłem grać w czasach gdy KV czy T-34/85 lądowały w bitwach z Mausami i IS-7 i dawało jakoś radę... A oni płaczą mimo że przy aktualnym MM praktycznie każdym czołgiem