Wpis z mikrobloga

@bartez1124 jakiego masz DELLa? Ogólnie poszukuję lapka, w cenie tak do 2tys, z i7 (raczej w tej cenie 4 rdzeniowego nie trafię () ) i z jakąś w miarę możliwą grafiką - dedykowaną oczywiście.
Oto mój wpis, nie patrz na tę firmę, gdyż ceny które podali są cenami netto i hurtowymi (zakupy powyżej XX sztuk...) WPIS

W ogóle każdego proszę o pomoc w wyborze lapka...( ͡° ͜
@tommy199: ja mam tak wpiętego lapka w stację dokującą i pod to podpięte 2 monitory zewnętrzne + ten z laptopa robi jako trzeci, stacja dokująca zdecydowanie ułatwia podpinanie kompa. Możesz kupić Delle/Lenovo przystosowane do stacji dokujących.
@knight_rider: kup sobie używanego elitebooka. 8470p, 9470m folio, 8570w jeśli potrzebujesz bardzo duże możliwości. Do tego tanie stacje dokujące w tym jedna z opcją wbudowania HDD.
@tommy199: w HP też jest opcja używania stacji dokującej, są dwa typy jedna zwykła druga z mozliwością wbudowania HDD chyba, że chodzi o te cieńsze laptopy to są inne stacje dokujące. Sprzęt korporacyjny jest dostosowany do używania wszystkieogo opartego na Windows i zarządzania.