Aktywne Wpisy

uncle_freddie +371
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +305
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

#pytanie #rowerstacjonarny #cwiczenia #warszawa
@SScherzo: W tej cenie można już kupić przyzwoite buty do biegania.
Urządzenia do sprawdzania pulsu rzadko kiedy działają, więc to trochę niepotrzebny bajer, który wychodzi 1600 zł. Kettler ogólnie jest dość drogi i sam bym sobie na pewno nie kupił niczego tej firmy.
nie wiem, po co te komentarze na temat używania rowerów. jeżdżę od paru miesięcy na siłowni, czemu miałabym przestać nagle w domu?
@neib1: ale co Ty chcesz tłumaczyć? mam holenderkę - serio sądzisz, że zablokowanie koła w holenderce mi cokolwiek da jako trening? XD a drugi rower to góral który ma tak niewygodne siodełko i jest pordzewiały i co najwyżej mogę sobie pozmieniać przerzutki - to też nie to samo, uwierz. nie lubię jeździć po mieście na rowerze, wolę stacjonarny i film, a nie bujanie się chodnikami po
edit: ten komentarz powyżej to na pewno do mnie? dx
edit: A. Ok. Odpowiedziałem na komentarz o trenażerze myśląc, że to inny. Mea culpa.
Druga sprawa to w
ale gdzie się mądrzę? że to moja kasa i wydam ją na co chcę i nie pytam o opinię na temat samego sensu jeżdżenia na stacjonarnym