Wpis z mikrobloga

@pieczarrra: W kuchennych rewolucjach kiedyś była podobna akcja. Laska + mąz włoch tak bardzo spinali się o prawdziwość włoskiej kuchni i że oni wiedzą lepiej, że 3 tygodnie po rewolucjach restauracja zamknięta na 3 spusty. Też laska tak pieprzyła że jak komuś nie smakuje to niech nie je, tu się prawdziwie po włosku gotuje i geslerowa się nie zna. To skonczyli jak skonczyli :D
@pieczarrra: Swoją drogą niezły burol siedzi na tym fanpagu i odpisuje. Jak ktoś pochwali to pewnie trzepie pod te komentarze, jak ktoś cos skrytukuje to pewnie mu nie nadazaja tego prostego makaronu gotować na uspokojenie xD
@pieczarrra: @martek-77: @gibpotatoe: Takie miejsce ma sens tylko w dużym mieście i jak kucharzem jest prawdziwy kucharz z takiego kraju, żeby odpowiednia klientela była faktycznie stała ;)

A jak pokazuje rzeczywistość, mimo, że kebab znajdziemy w każdym mieście a często przez rodowitego turka prowadzony, to ile osób jadło prawdziwy kebab a nie podwójny w bułce ( ͡º ͜ʖ͡º)