Wpis z mikrobloga

Cześć Mircy!
Jestem ciałem i duszą #pcmasterrace (4690k,780 here) ale zastanawiam się nad zakupem używanego x360 jako drugiego sprzętu do pogrania w casualowe tytuły i coopy (split-screen na PC to rzadkość) i jako odtwarzacz Plexa pod telewizor. Sprzęcik tani bo koło 300-400 komplet z jakąś gierką, same gierki też za bezcen można dostać, a drugi kontroler już mam.

Co sądzicie ziomeczki?

#pytanie #konsole #xbox #xbox360 #gry
remek4x4 - Cześć Mircy!
Jestem ciałem i duszą #pcmasterrace (4690k,780 here) ale zas...

źródło: comment_XPktF2YtAjdSDtDwcTg09CbftNgTXYRH.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@remek4x4: ogólnie spoko, tylko przygotuj się na kłucie pikselami po oczach, ale jeśli nie zwracasz na to szczególnej uwagi i masz konkretnie upatrzone tytuły, to spoko, biblioteka jest przecież ogromna, a ceny zazwyczaj nie przekraczają kilkudziesięciu złotych za pudełkową wersję.
  • Odpowiedz
@remek4x4: mam jasper z końcówki produkcji fatów, to ten z najmniejszym poborem prądu i poprawionym chłodzeniem co sie tak nie grzeje
@Ch-jogromPL: miałem rgh ogólnie niby ok ale średnio to polecam często system się zawieszał, wszystko długo czyta, konsola długo sie włącza i jeśli wierzyć tym termometrom które widziałem w interfejsie to też zaczął się przegrzewać
  • Odpowiedz
@ninetyeight: lol rly ? kiedy wyszlo te rgh zamowilem se dupele z allegro i sam se zrobilem, czyli minie pare lat, co najlepsze ostatnio ta konsole odpalilem i dalej wszystko chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz