Wpis z mikrobloga

@Asterling: Potencjalnie nikt Ci nie każe ich robić, jest to jedynie zależne od Ciebie

Z drugiej strony ja kompletnie nie jaram się trybem kampanii...Jak patrzę na gameplay z trybu multi widzę klimat Quake'a Areny. Multi może być pięknym powrotem do korzeni, oby!
  • Odpowiedz
@Seibos: Nie wiem czy określam to dobrze ale za dużo "elektroniki". Jest wiele genialnych coverów soundtracku z Dooma to zrobili takie coś...
  • Odpowiedz
@Amaru: Uwierz mi, ja sam jestem fanem kompletnie innej muzyki. Jednak w mojej ocenie taki klimat idealnie pasuje do DooM'a. Autorem soundtrack'u do nowego DooM'a jest Mick Gordon więc jestem spokojny o jego jakość(polecam posłuchać jego kawałków). Bethesda co by nie mówić potrafi jedno...mieć epicki soundtrack.
  • Odpowiedz
@Seibos: wiem, wiem, wiem.... Po prostu co mi ktoś przypomni o Doomie, to zawsze mam ochotę sobie odświeżyć ten filmik, szczególnie finalną bitwę (to piekło? Powierzchnia Marsa?). Jaram się okrutnie i już mam SSD nasmarowane. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jubei - @Seibos: wiem, wiem, wiem.... Po prostu co mi ktoś przypomni o Doomie, to zaw...
  • Odpowiedz
@Seibos: może, ale nie musi. Quake Live nadal ma się dobrze, więc zawsze można przy nim pozostać jeżeli mp w Doomie okaże się takie sobie.
  • Odpowiedz
@Lurriel: Uwierz mi, na palcach jednej ręki doliczę się preorder'ów które miałem. Ostatnim był Wiedźmin 3. Zazwyczaj moje przeczucia się sprawdzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lurriel: Żeby było ciekawiej to przed Wiedźminem moim ostatnim preorderem (na który niesamowicie byłem najarany, wieszcząc, że to będzie niszczyciel światów) był Hellgate London. Pewnie większość będzie musiała googlować tytuł bo nie wiedzą :) Wyszedł dramat...
Seibos - @Lurriel: Żeby było ciekawiej to przed Wiedźminem moim ostatnim preorderem (...
  • Odpowiedz