Aktywne Wpisy
Wrrronika +5
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +70
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Bardzo się cieszę, że tak ciepło przyjęliście moje wełniaki. Teraz strasznie się denerwuję, bo z natury jestem dość wstydliwą osobą, a potrzeba atencji walczy we mnie ze strachem przed krytyką.
Ale w takim razie zapraszam Was do obserwowania -> #welniakiodaqu
Wołam wszystkich plusujących mój poprzedni wpis, jeśli ktoś nie chciał być wołany to przepraszam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A ten maluch jest obecnie u mnie na warsztacie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@aquilegia umiesz zrobić leonbergera? (。◕‿‿◕。)
@Smartek: No jasne, w pierwszą część grałam z niebieskim po nocach. Jest na "to do list" - lista różowej pantery
Bardzo ładne. I jeansu yarn artu mam w szafkach zatrzęsienie. Jakim rozmiarem szydełka robisz?
@Skibil: Jakby co, to pw stoi otworem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te mają ok. 5 cm wysokości. Myślałam nad taką ozdobną poduszką sową i nawet mam pomysł jak to zrobić - ale do tego potrzebuję odpowiednio większe materiały (i niestety odpowiednio droższe ( ͡° ʖ̯ ͡°)). Jeśli pomysł wypali, to powinna wyjść sowa wielkości mniej więcej 30 cm. Tylko nie będą miały takich fajnych