Wpis z mikrobloga

Łomatko, atencjometr mi się przegrzał :D
Bardzo się cieszę, że tak ciepło przyjęliście moje wełniaki. Teraz strasznie się denerwuję, bo z natury jestem dość wstydliwą osobą, a potrzeba atencji walczy we mnie ze strachem przed krytyką.
Ale w takim razie zapraszam Was do obserwowania -> #welniakiodaqu
Wołam wszystkich plusujących mój poprzedni wpis, jeśli ktoś nie chciał być wołany to przepraszam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A ten maluch jest obecnie u mnie na warsztacie ( ͡ ͜ʖ ͡)
aquilegia - Łomatko, atencjometr mi się przegrzał :D
Bardzo się cieszę, że tak ciepł...

źródło: comment_5nSggLxu1cpcBRB3KluhujkAzsP9zAmC.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nightshade: Chodzi o tego puchatego potwora? () Mogłabym kiedyś spróbować, leci na listę różowej pantery :)
@Smartek: No jasne, w pierwszą część grałam z niebieskim po nocach. Jest na "to do list" - lista różowej pantery
  • Odpowiedz
@aquilegia: O! Pokażę dziewczynie - na pewno będzie śledzić wpisy, bo sama chciała się za takie coś zabrać ;) Przeczuwam, że będę mieć do Ciebie duużo pytań :p
  • Odpowiedz
@aquilegia: muszę w końcu spróbować misia zrobić. Wciąż tylko kocyki i czapki dla potomków robię ;).
Bardzo ładne. I jeansu yarn artu mam w szafkach zatrzęsienie. Jakim rozmiarem szydełka robisz?
  • Odpowiedz
@japco: Widzę, że sówki nie tylko u mnie na roku są przebojem :D
Te mają ok. 5 cm wysokości. Myślałam nad taką ozdobną poduszką sową i nawet mam pomysł jak to zrobić - ale do tego potrzebuję odpowiednio większe materiały (i niestety odpowiednio droższe ( ͡° ʖ̯ ͡°)). Jeśli pomysł wypali, to powinna wyjść sowa wielkości mniej więcej 30 cm. Tylko nie będą miały takich fajnych
  • Odpowiedz
@aquilegia: Ale super! Też kiedyś chciałam zacząć szydełkować dla właśnie małych maskotek, ale coś poszło nie tak, miałam niejasny poradnik, nie wychodziło i odpuściłam... ( ͡° ʖ̯ ͡°) Kiedyś jak mnie znów najdzie, to spróbuję od nowa :)
  • Odpowiedz