Aktywne Wpisy
Zielonykubek +8
Jak byście zareagowali gdyby po miesiącu związku dziewczyna nagle, bez powodu zaczęłaby wam opowiadać o penisie byłego chłopaka, że był ogromny i potem miała problem przestawić się na mniejsze? I nie przestawała opowiadać mimo waszych próśb... Czy według Was takie teksty świadczą o jakimś zaburzeniu?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow
jan-wolak +805
Trzęsę się ja sobie przypominam kiedy miałem 7 lat i tata przyszedł ubrudzony krwią po twarzy i powiedzia że musi zamknąć firmę (mały sklep z zegarkami we wiosze pod Warszawą) bo Panowie w czarnym mercedesie podjechali po wiekszy characz.
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj
No więc chciałbym w różnych pomieszczeniach puszczać muzykę o zróżnicowanej głośności i zastanawiam się w jaki sposób uzyskać najlepszą możliwość jej regulacji, być może jest jakieś urządzenie albo specjalny patent na takie cóś. Na chwilę obecną jedyne co przychodzi mi do głowy to montaż potencjometrów przed każdym głośnikiem ale to raczej kiepskie rozwiązanie. Liczę na Wasze odpowiedzi i chciałbym zaznaczyć, że jestem w temacie kompletnie zielony więc proszę o prostą terminologię ( ;
#audio #elektronika #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #glosniki
Komentarz usunięty przez autora
@Erlox: duże drutowe potencjometry, o takie, jak na obrazku dałyby radę. Z normalnymi zapomnij. Jedyna sensowna metoda osiagnięcia takiego efektu, jak chcesz, to postawienie pięciu wzmacniaczy, po jednym w każdym pokoju. To nie muszą być Kenwoody za 5kzł/sztuka, równie dobrze możesz osiągnąć niezłe efekty na wzmacniaczach z Aliexpress po kilkanaście $